Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo 30 - mečiui koncertas Palangoje „Sudainuokime Lietuvą“

Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo 30 - mečiui koncertas Palangoje „Sudainuokime Lietuvą“

Kovo 11 d., 17 val. Palangos koncertų salėje grupė „Skylė” surengs šventinį koncertą „Sudainuokime Lietuvą”, skirtą šalies Nepriklausomybės atkūrimo dienai. Viena patriotiškiausių šalies grupių iškilmingai progai rengia specialią programą, kurioje skambės visų laikų geriausios grupės dainos ir dalis garsaus projekto „Broliai" kūrinių. „Bus šviesus, užkuriantis gerą energiją, vizualiai labai gražus pasirodymas”, - sako grupės solistė Aistė Smilgevičiūtė.

Grupės lyderis Rokas Radzevičius jai pritaria ir sako, kad „Skylė” visada ypač džiaugiasi gavusi kvietimą koncertuoti Lietuvai svarbiomis progomis. „Mums tai labai svarbu ir lipdami į sceną kovo 11-ąją jaučiame savyje nesumeluotą pasididžiavimą savo šalimi ir džiaugsmą, kad turime laisvą Lietuvą. Tas jausmas toks stiprus, kad nevalingai apima ir klausytojus, todėl šventiniai koncertai būna ypatingi”, - sako jis.

Grupė „Skylė" – kūrybinis sambūris, susikūręs Vilniuje 1991-aisias Lietuvos istorinio lūžio metu byrant Sovietų Sąjungai. Dar ištakose suformuluoti pagrindiniai principai – alternatyvios muzikinės ir poetinės minties, paremtos filosofija, mitologija ir istorija, sklaida – nepakito iki šių dienų. Grupės kūrybiniame bagaže jau daugiau nei dvidešimt albumų, tarp kurių ir muzika reginiams-spektakliams.

Bilieto kaina 1 eur.

Nuo vasario 24 d. iki 28 d. bilietai parduodami Palangos kurhauzo koncertų salėje. Kasos darbo laikas nuo 10 val. iki 15 val.

Nuo vasario 29 d. bilietus galima įsigyti TIK www.ticketmarket.lt

Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo 30-metis koncertas Palanga „Sudainuokime Lietuvą“ Skylė
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938