Palangos kurhauze romansų vakaras ,,Laiškai tokie nebemadingi“

Palangos kurhauze romansų vakaras ,,Laiškai tokie nebemadingi“

Romansas, tarsi sielos virpesys sugrįžusiems metams į jaunystę, kupiną meilės, ilgesio ir nepamirštamų laimės akimirkų. Palangos kurhauzo koncertų salėje vasario 29 d., šeštadienį, 16 val. Palangos kultūros ir jaunimo centro folkloro ansamblis „Mėguva“ kviečia į premjerą – romansų vakarą „Laiškai tokie nebemadingi“. 

Ansamblio „Mėguva“ vadovė Zita Baniulaitytė teigia, kad tai meilės išgyvenimų, prisiminimų vakaras, apipintas sentimentaliomis dainomis – romansais iš palangiškių dainų sąsiuvinių, jaunystėje rašytų laiškų bei ,,Mėguvos“ ansambliečių Žibutės Virginijos Semenavičienės ir Astos Brazaitienės kūrybos. Nuoširdžiose  dainose bus galima  atpažinti ir iš kitur atkeliavusius vokiškus, itališkus, rusiškus melodijų vingius. Prieškario romansų  autorių, turbūt, jau niekas nebežino, bet programoje yra ir šiandien sukurtų, nuoširdžiai nostalgiškų palangiškės Anelės Mažeivaitės romansų.  

Kupini žavaus naivumo kūriniai bus atliekami pritariant įvairiems instrumentams: akordeonui, bandonijai, armonikai, smuikui, basedlai, gitaromis ir netgi kanklėmis.

Kviečiame pabūti kartu, pasiklausyti romansų, kupinų malonių prisiminimų.

Palangos kurhauze romansų vakaras ,,Laiškai tokie nebemadingi“, nuotrauka-1
Palangos kurhauzo koncertų salė Palangos kultūros ir jaunimo centro folkloro ansamblis „Mėguva“ premjerą romansų vakaras „Laiškai tokie nebemadingi“
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936