S.Tina ir I.Kvikas pristatė meile pulsuojantį muzikos projektą

Rolandas Mikšta nuotr.
Rolandas Mikšta nuotr.

Savaitgalį Vilniuje, “Imperial” viešbučio restorane, buvo pristatytas išskirtinis teatralizuotas ispaniškos muzikos projektas HISTORIA DE UN AMOR, kurio pagrindiniai herojai - puikiai Lietuvoje pažįstamas atlikėjas Ištvan Kvik ir neseniai pergalę Latvijos Eurovizijoje iškovojusi Samanta Tina.

Ištvan Kvik pristatydamas šį projektą džiaugėsi, kad pavyko surinkti tokių dainų programą ispanų kalba, kurių dar nėra girdėjusi Lietuvos publika, tačiau dauguma jų yra puikiai pažįstamos dainos, kurias atlieka pasaulyje žinomos žvaigždės. Atlikėjui yra didžiulis iššūkis dainuoti ispaniškai, tačiau jam labai patinka ši kalba, ji dar geriau padeda atskleisti meilę ir jos skirtingas formas. Jis tikisi, kad ši programa suteiks žmonėms šiltų emocijų ir padės atsiverti meilei.

Programoje bus parodoma meilės istorija nuo dviejų žmonių susitikimo iki išsiskyrimo. Pagrindinis herojus išgyvens tikrą jausmų audrą: pirmąją meilę, aistrą, pyktį, išsiskyrimą, tačiau jam ši istorija yra ypatinga, paliekanti gilų pėdsaką gyvenime. Emociją atlikėjų duetui padės sukurti scenoje ne tik profesionalūs muzikantai, bet ir žinomi šokėjai. Šio koncerto režisierius ir choreografas visiems puikiai pažįstamas Gytis Ivanauskas. Koncerte atlikėjai pasipuoš “Aurelie” prekinio ženklo kūrėjos Aurelijos Žebuolienės drabužiais, aksesuarų meistrės Svietos Šliževičienės papuošalais. Kai kurias detales iš būsimo koncerto buvo galima pamatyti ir pristatymo metu. 

Šį projektą papildė išskirtinė Jurgos Anusauskienės fotopaveikslų paroda, kuri buvo pristatyta “Domus” galerijoje praeitą savaitę. Ji keliaus per skirtingus miestus nešdama tam tikrą žinutę ir pasakodama dviejų žmonių meilės istoriją. 

Kalbėdamas ką jo gyvenime reiškia meilė, Ištvan Kvik sakė, jog tikriausiai gyvenimas tai ir yra meilė. Kas ji iš tiesųi yra, jis greičiausia nesužinos iki pat gyvenimo pabaigos. Atlikėjas taip pat akcentavo, kad jo širdis yra pripildyta meile ir jis dėl to labai laimingas: meilė tėvams, vaikams,  antrajai pusei, meilė žmonėms. Tai yra jo gyvenimo variklis. 

Tuo tarpu, Ištvano dueto partnerė, jo mūza Samanta Tina teigė, kad meilė jai yra kažkas švento, tai toks jausmas, kuris suteikia žmonėms laimės, daro pasaulį laimingesnį ir gaila, kad mes suprantame kas yra meilė tik tada, kai ją prarandame.

Vakaro metu susirinkę svečiai ne tik mėgavosi išskirtine vakariene, bet ir galėjo išgirsti keletą dainų iš naujos ispaniškų dainų programos, taip pat atsakydami į renginio vedėjos Raimondos Jagminaitės klausimus apie meilę, turėjo galimybę laimėti puikių prizų: “Carolinos Kmit” kailių salono aksesuarus, vyrų salono “Beardland” paslaugų kuponus, “Imperial” viešbučio restorano vėlyvuosius pusryčius ir pakvietimus į pirmąjį šio projekto koncertą, kuris vyks per Moters dieną, “Compensa” koncertų salėje. Kiti teatralizuotos ispaniškos muzikos koncertai “Historia de un amor” numatomi: kovo 13 d. Palangos koncertų salėje, balandžio 17 d. Šiaulių arenoje, balandžio 18 d. Raudondvario dvare, Kaune.

Organizatoriai numatę vietas prie staliukų, su užkandžiais ir gėrimais tam, kad žiūrovai galėtų švęsti meilę ir gyvenimą kultūringoje aplinkoje prie žvakių šviesos stebėdami jaukią meilės istoriją scenoje.

teatralizuotas ispaniškos muzikos projektas HISTORIA DE UN AMOR Ištvan Kvik Samanta Tina kovo 13 Palangos koncertų salė
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933