SHODAN Kalėdos. Geriausių 2019 metų sportininkų apdovanojimai.

SHODAN Kalėdos. Geriausių 2019 metų sportininkų apdovanojimai.

Prieš pat gražiausias metų šventes Palangos koncertų salėje vyko stipriausios Lietuvoje karatė mokyklos “SHODAN” kalėdinė šventė bei geriausių 2019 m. sportininkų pagerbimo vakaras. Renginį vedė žinomas muzikos atlikėjas - Vidas Bareikis, kuris taip pat šios sporto šakos atstovas.

Šventė prasidėjo nuo 2019 m. sezono apžvalgos filmuko, kuriame buvo prisiminta smagioji vasaros stovykla, varžybos bei kiti įspūdingiausi metų pasiekimai. Renginio metu žiūrovai turėjo progą išgirsti charizmatiškojo Vido Bareikio atliekamas dainas, kurios privertė ne vieną pakilti iš savo vietos. Renginyje netrūko ir konkursų, pavyzdžiui, viena iš šypsenas kėlusių aktyvių užduočių - vaikai turėjo kuo greičiau aprengti tėvelius karatė apsaugomis. Tačiau vistik laukiamiausias žaidimas - internete paskelbta loterija dviračiui laimėti (prizą įsteigė šventės rėmėjas “VELOMA”). Burtų keliu iš 300 dalyvių buvo išrinktas vienas laimėtojas - Paulius Eikinas.

Į renginį atvyko ir buvęs Lietuvos kariuomenės vadas Arvydas Pocius, kuris ir padėjo apdovanoti geriausius 2019 m. sportininkus. Palangos miesto sportininkams buvo įteiktas ne vienas apdovanojimas. Vaikų amžiaus grupėje ketvirtają vietą laimėjo Dovydas Beniušis, devintają Joris Macas ir dešimtają Aurimas Dikšaitis. Mergaičių grupėje antroji vieta atiteko Natalijai Vitkutei, ketvirtoji - Karolinai Radžiūnaitei, aštuntoji vieta Rugilei Krajinskaitei, devintoji - Gabijai Latviūnaitei, Deivai Sudintaitei ir dešimtoji vieta Gretai Petrulytei ir Medai Mitkevičiūtei. Jaunučių amžiaus grupėje devintoji vieta atiteko Gustui Petrošiui ir Enrikui Janušoniui. Suaugusių ir jaunių amžiaus grupėje, vaikinų tarpe trečiają vietą užėmė Europos Jaunimo čempionato bronzos laimėtojas Ronaldas Rusys, šeštoji vieta atiteko Kristupui Balčiūnui, o merginų grupėje nugalėjo Europos jaunių čempionė Julija Balčiūtė, o antroji vieta atiteko Lietuvos jaunimo čempionei Gretai Bagdonaitei. Ketvirtają vietą laimėjo Aistė Jankauskaitė, šeštają vietą užėmė Benedikta Abaravičiūtė, o devintają Jūratė Milašiūtė.

Smagi šventinė atrakcija - renginio pabaigoje pasirodęs Kalėdų senelio priešas Grinčas, kuris buvo ne juokais nusiteikęs pagrobti sportininkų trenerius. Tačiau treneriai, atsakydami parengė nuotaikingą, karatė elementais parengtą pasirodymą, po kurio Grinčui teko atsitraukti. “SHODAN” mokyklos šventę vainikavo fejerverkai prie miesto eglutės.

SHODAN Kalėdos Geriausi 2019 metų sportininkai apdovanojimai Vidas Bareikis Palangos koncertų salė
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,929