Tarybos opozicijos narių susitikimas su gyventojais Šventojoje

Tarybos opozicijos narių susitikimas su gyventojais Šventojoje

Palangos miesto savivaldybės tarybos nariai Svetlana Grigorian ir Eugenijus Simutis aktyviai vykdo savo kaip Tarybos narių tiesioginę pareigą – dalyvauja susitikimuose su gyventojais. Nusprendus priėmimus daryti ir viešai, abu politikai džiaugiasi, kad gyventojai aktyvūs, domisi aktualijomis, rodo į įsisenėjusias, bet dažnai užmarštyje paliktas problemas.

„Dalyvaudami rinkimuose su komanda deklaravome, kad norime būti arčiau žmonių ir džiaugiuosi, kad šiandien mums suteikta tokia galimybė. Matau, kad gyventojams svarbu, kas vyksta jų kieme, ir jie nori dalyvauti sprendimų priėmimo procese. Tas džiugina ir tą toną svarbu išlaikyti,“ – mintimis po susitikimo su šventojiškiais trečiadienį dalijosi frakcijos seniūnė, socialdemokratė S.Grigorian.

Apie Šventajai skirtą finansavimą, kurį numato 2020-2022 metų trateginis veiklos planas susirinkusiems pasakojo visuomeninio komiteto „Palangiškiai" lyderis E.Simutis.

Tarybos opozicijos narių susitikimas su gyventojais Šventojoje, nuotrauka-1

Abu politikai įsitikino, kad šiuo metu Šventojoje de facto dirbančio vieno darbuotojo tikrai nepakanka, reikia papildomų specialistų Šventosios klausimams administruoti, komunikacijai palaikyti.

Tokią poziciją S. Grigorian išsakė ir vakar, sausio 30 d., vykusiame miesto taryboje posėdyje.

Politikų teigimu, aktualūs ir išvažiuojamieji Tarybos posėdžiai Šventojoje turėtų būti inicijuojami bent kartą per ketvirtį.

„To pageidauja ir labai laukia patys vietiniai,“ – sakė S. Grigorian ir E. Simutis.

Marcelė Raudonienė

Palangos miesto savivaldybė tarybos nariai Svetlana Grigorian Eugenijus Simutis šventoji susitikimas gyventojai šventojiškiai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938