Nuo sausio 1 d. koreguojami miesto autobusų tvarkaraščiai

Nuo sausio 1 d. koreguojami miesto autobusų tvarkaraščiai

Palangos miesto gyventojų, besinaudojančių viešuoju transportu, laukia pokyčiai – atsižvelgiant į keleivių išsakytus pageidavimus, koreguojami bei papildomi miesto autobusų tvarkaraščiai. Pokyčiai įsigalios jau sausio 1 dieną.

Pasak Palangos miesto savivaldybės administracijos Ūkio ir turto skyriaus vyriausiosios specialistės Snieguolės Saltonienės, nuo naujųjų metų pokyčių bus visų maršrutų, išskyrus Nr. 4, tvarkaraščiuose. Jie aktualūs bus tiek Palangos miesto mokyklas lankantiems vaikams, tiek ir vykstantiems į miesto ligoninę ar Palangoje dirbantiems bei visuomeniniu transportu besinaudojantiems asmenims. „Pokyčiai autobusų maršrutų tvarkaraščiuose numatyti atsižvelgus į miesto gyventojų išsakytas pastabas bei pageidavimus“, – sakė S. Saltonienė.

Maršrutas Nr. 1

Maršrutas Nr. 1 (Nemirseta – Vytauto g. – Vanagupės g. – Ligoninė) yra labai paklausaus tarp Vanagupės rajone dirbančių ar gyvenančių palangiškių.

Šio maršruto autobusų važiavimo tvarkaraštis papildytas 4 laikais, kadangi iki šiol dienos metu gyventojai susidurdavo su nepatogumais – nuo 12 val. iki 17 val. visuomeniniu transportu nebuvo susisiekimo su Vanagupės rajonu, kuriame yra įsikūrusi ne viena kurorto sveikatinimo įstaiga bei sanatorija. Nepatogumų dėl to patirdavo ne tik pacientai, bet ir darbuotojai, o taip pat – šios miesto dalies gyventojai.

Atsižvelgus į palangiškių išsakytus pageidavimus, buvo papildytas 1-ojo maršruto tvarkaraštis: be jau įprasto laiko, šiuo maršrutu autobusas nuo naujų metų kursuos dažniau – iš stoties išvažiuos ir 13.48 val., 14.40 val., 15.54 val. bei 19.55 val. Ar šis pokytis pasiteisins, bus vertinama po trijų mėnesių.

Maršrutas Nr. 2

Maršrute Nr. 2 (Sodų g. – Vytauto g. – Užkanavės g.) numatyti pokyčiai ypač aktualūs mokinukams. Nuo sausio 1 d. yra keičiami šio maršruto laikai, kad dauguma moksleivių galėtų jiems patogesniu laiku, pasibaigus pamokoms, parvažiuoti namo.

Pakoregavus važiavimo tvarkaraštį, nuo naujų metų 2-ojo maršruto autobusas iš stoties išvyks kiek vėliau, nei iki šiol: 14 val. (vietoje buvusio laiko 13.40 val.), 15 val. (vietoje 14.40 val.) ir 16 val. (vietoje 15.40 val.).

Maršrutas Nr. 2A

Dar didesni pokyčiai nuo naujųjų metų numatyti maršrute 2A (Autobusų stotis – Centras – Ganyklų g. – Ligoninė – Vytauto g. – Autobusų stotis). Šio maršruto trasa nuo sausio 1 d. pailginama iki ligoninės Priėmimo skyriaus.

Pakoreguoti ir maršruto laikai.

Maršrutas Nr. 3

Maršrutas Nr. 3 (Palanga – Šventoji) papildytas vienu važiavimo laiku – be jau įprastų laikų, iš Palangos autobusų stoties nuo sausio 1 d. autobusas išvyks ir 19.05 val.

Taip pat, atsižvelgus į šventojiškių, dirbančių Palangoje, pageidavimus, pakoreguotas laikas – vietoje 19.45 val., autobusas iš Palangos autobusų stoties išvyks 20.10 val.

Sausio 1 miesto autobusai tvarkaraščiai vlasava
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933