Startavo gerumo iniciatyva: beglobiai gyvūnai namų ieškos programėlėje

Startavo gerumo iniciatyva: beglobiai gyvūnai namų ieškos programėlėje

Startuolio „Special“ pradėta socialinė akcija „Ieškantys namų” padės beglobiams gyvūnams unikaliu būdu rasti namus.

Gerumo akimirką Lietuvos beglobiams padovanojo „Special“ komanda, kurie prieš Kalėdas pradėjo socialiai atsakingą akciją „Ieškantys namų“, skirtą neturintiems namų gyvūnams, bei ieškantiems juos priglausti. Akcijos tikslas – surinkti beglobius gyvūnus vienoje vietoje ir taip lengviau padėti jiems rasti šeimininkus.

Tūkstančiai gyvūnėlių nuotraukų bus sukelta nuotraukų dalinimosi programėlėje „Special“. Programėlė projektui patogi tuo, kad visi beglobiai gyvūnai rodomi viename nuotraukų sraute. O paspaudus ant patikusio gyvūno nuotraukos, galima perskaityti visą reikiamą informaciją. Klausimus apie gyvūną prieglaudai galima užduoti tiesiog parašius komentarą.

Šiuo metu į programėlę jau keliamos nuotraukos iš kelių, projekte dalyvaujančių, prieglaudų. „Beglobiai gyvūnai trokšta turėti šeimininkus. Jiems trūksta žmonių, kurie galėtų juos mylėti. Projektas „Ieškantys namų“ programėlėje yra pagalba tokiems gyvūnams” – projektu džiaugiasi gyvūnų globos organizacijos „Tautmilės globa“ direktorė Tautmilė Stanevičiūtė.

Gyvūnų nuotraukas į projektą „Ieškantys namų“, gali įkelti ne tik prieglaudos, bet ir žmonės kurie rado pasimetusį keturkojį. Tam tereikia nufotografuoti ir įkelti gyvūno nuotrauką su aprašymu į projekto „Ieškantys namų“ langelį „Special“ programėlėje.

Kačių sveikatos indikatorius

special ieškantys namų beglobiai gyvūnai gyvūnų proglauda sveikatos indikatorius health indicator
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936