Laikas, praleistas kartu, prasmingas ir jautrus

Laikas, praleistas kartu, prasmingas ir jautrus

Kalėdos – stebuklų metas, kai visi norime padaryti ką nors kilnaus, stengiamės skleisti šilumą ir gėrį ar tiesiog daugiau šypsotis. Prieš gražiausias metų šventes daugelis įsitraukia į gerumo iniciatyvas.

Palangos senoji gimnazija jau 9 metus iš eilės  tęsia socialinį projektą,  prisideda prie kilnaus tikslo – padėti likimo nuskriaustiems.

Mes, IIIC klasės mokiniai, kartu su auklėtoja, šio projekto idėjos autore Nijole Redikiene lankėme Telšių rajono neįgaliųjų centro „Viltis“ ugdytinius.

Į kalėdinę labdaros akciją įtraukėme visą mokyklą. Džiugu, kad mokyklos bendruomenė aktyviai įsijungė ruošiant kalėdines dovanas – dėkojame visoms klasėms, klasių vadovams už prasmingą pagalbą įgyjant tai, ko centro ugdytiniams labiausiai reikia: kanceliarinių prekių, stalo žaidimų ir kitų priemonių jų laisvalaikiui.

Gruodžio 12 dieną aplankėme „Vilties“ centro auklėtinius, įteikėme mūsų gimnazijos bendruomenės dovanas, pasveikinome juos su artėjančiomis šventėmis. Mūsų buvimas kartu, nors ir keletą valandų, buvo įprasmintas: galėjome pabendrauti su neįgaliaisiais, dalyvauti bendruose žaidimuose ir konkursuose.  Laikas,  praleistas kartu, buvo prasmingas ir jautrus.

Norime padėkoti skaityklos vedėjai Jūratei Vaišvilei už nuoširdumą, ruošiant individualias dovanėles kiekvienam centro ugdytiniui. Dar kartą AČIŪ visai Senosios gimnazijos bendruomenei, o iš Telšių neįgaliųjų centro mes Jums parvežėme „tvėrtą žemaitėšką padieką“.

Laikas, praleistas kartu, prasmingas ir jautrus, nuotrauka-1 Laikas, praleistas kartu, prasmingas ir jautrus, nuotrauka-2 Laikas, praleistas kartu, prasmingas ir jautrus, nuotrauka-3 Laikas, praleistas kartu, prasmingas ir jautrus, nuotrauka-4

Danielė Balsytė, IIIC klasė

Palangos senoji gimnazija socialinis projektas Telšių rajono neįgaliųjų centras „Viltis“ ugdytiniai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,929