Trečiokų imbieriniai sausainiai

Trečiokų imbieriniai sausainiai

Kam gi nepatinka imbierinių sausainių kvapas?! Norėjome, kad jais kvepėtų ir mūsų klasė! Ypač perskaičius prieš kelias dienas Alvilės Rimaitės knygelę ,,Kliukliukas arba Keletas istorijų, nutikusių vienam gauruočiui". Kaip tarėme, taip ir padarėme. Prisikepėme namuose imbierinių sausainių. Nelengvas tai buvo darbas. Kai kurie pirmą kartą kepė ir suprato, kodėl knygelės herojaus draugė varna Piliulė užuodė nuostabų imbierinių sausainių kvapą ir negalėjo nuo jų atsitraukti. Saugojo, kol sausainiai iškeps.

Taigi klasėje šiandien prasidėjo kvapų, skonių ir spalvų burtai. Uoliai puolėme dekoruoti savo atsineštus sausainius. Jais papuošėme savo klasės eglutę, pavaišinome draugus.

Šiltos, jaukios ir nuoširdžios pamokos pabaigoje gėrėme arbatą, vaišinomės ir klausėmės klasės draugų Kajaus ir Dominykos grojamų melodijų.

Smagu buvo girdėti, kad mokiniams tai buvo ,,nereali" pamoka! Visi jautėmės patenkinti ir laimingi, kad Šv. Kalėdos jau skamba savo tyliais, ramiais, užburiančiais garsais.

Trečiokų imbieriniai sausainiai, nuotrauka-1 Trečiokų imbieriniai sausainiai, nuotrauka-2 Trečiokų imbieriniai sausainiai, nuotrauka-3 Trečiokų imbieriniai sausainiai, nuotrauka-4 Trečiokų imbieriniai sausainiai, nuotrauka-5 Trečiokų imbieriniai sausainiai, nuotrauka-6 Trečiokų imbieriniai sausainiai, nuotrauka-7 Trečiokų imbieriniai sausainiai, nuotrauka-8 Trečiokų imbieriniai sausainiai, nuotrauka-9 Trečiokų imbieriniai sausainiai, nuotrauka-10

Palangos ,,Baltijos" pagrindinės mokyklos 3C klasės mokytoja metodininkė Kristina Jocienė

Trečiokai imbieriniai sausainiai Palangos Baltijos" pagrindinė mokykla
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,939