Europos jaunučių krepšinio vicečempionei Justei Veronikai Jocytei – sveikinimai visų palangiškių vardu

 Europos jaunučių krepšinio vicečempionei Justei Veronikai Jocytei – sveikinimai visų palangiškių vardu

Lietuvos jaunučių (iki 16 metų) krepšinio rinktinės narė, Europos vicečempionė palangiškė Justė Veronika Jocytė, lydima savo pirmosios trenerės Daivos Mažonienės bei tėvo Alvydo Jocio,  penktadienį lankėsi Savivaldybėje bei susitiko su miesto vadovais – meru Šarūnu Vaitkumi, mero pavaduotoju Rimantu Antanu Mikalkėnu bei mero patarėju Pranu Žeimiu.

Susitikimo metu Š. Vaitkus visų palangiškių vardu pasveikino jaunąją krepšininkę, įnešusią svarų indėlį į šalies rinktinės pergales Europos krepšinio čempionate bei puikiai atstovavusią savo miestą – Palangą.

Paklausta apie įspūdžius iš Europos čempionato, Justė teigė, jog Europos pirmenybėse kovoti buvo nelengva. Tačiau pergalės prieš pajėgias kitų šalių rinktines lietuvėms suteikė pasitikėjimo savimi, o kartu ir pelnė kitų komandų pagarbą.

Pirmoji J. Jocytės trenerė D. Mažonienė, laiku pastebėjusi Justės talentą bei pakvietusi ją į krepšinio treniruotes, džiaugėsi savo auklėtinės pasiekimais bei pripažino, jog tokie talentai gimsta kartą per keliasdešimt metų. „Smagu, kad ir mažame miestelyje tokie talentai užauga“, – kalbėjo trenerė. Jai antrinantis Jocytės tėvas A. Jocys teigė tikįs, kad Justės pasiekimai taps paskata kitoms mergaitėms ateiti pas trenerę D. Mažonienę bei pradėti treniruotis krepšinį.

Europos vicečempionė palangiškė Justė Veronika Jocytė Daiva Mažonienė Alvydas Jocys
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,939