„Palanga“ nusileido A lygos lyderiams

„Palanga“ nusileido A lygos lyderiams

22-ojo turo mače namuose FK „Palanga“ nesugebėjo rimčiau pasipriešinti šiuo metu A lygos turnyrinės lentelės viršūnėje esančiam Vilniaus „Žalgirio“ klubui 4:0 (3:0).

Aštuntosios pergalės iš eilės pamatą žalgiriečiai pasiklojo vos per pirmąsias 18 susitikimo minučių. Per šį trumpą laiką A lygoje su „Palangos“ marškinėliais debiutavęs vartininkas Marius Paukštė net tris sykius traukė kamuolį iš ginamų vartų tinklo.

Po Karolio Uzėlos perdavimo iš dešiniojo krašto 9-ąją minutę pasižymėjo Tomislavas Kišas, 14-ąją minutę Victoras Perezas asistavo Pau Moreriui, nukreipusiam kamuolį į vartus iš poros metrų, galiausiai, 18-ąją minutę T. Kišas dar kartą pasinaudojo oponentų pasyvumu bei tiksliai mušė iš už baudos aikštelės prieigų.

Kėlinio pabaigoje puikaus šanso neišnaudojo dėkingoje pozicijoje atsidūręs Saulius Mikoliūnas, o kitoje aikštės pusėje iš toli gana pavojingai smūgiavo Andrew Lebre.

Antrasis kėlinys buvo kiek pasyvesnis. Vis dėlto 59-ąją minutę po Liviu Antalio perdavimo T. Kišas dar vienu stipriu smūgiu pelnė trečią savo įvartį bei džiaugėsi „hetriku“.

„Palanga“ atrodė pavargusi po „SHARP LFF taurės“ ketvirtfinalio akistatos Telšiuose, o „Žalgiris“ pernelyg įvykių neforsavo.

Šiame mače sostinės klube A lygoje debiutavo Hugo Videmontas ir Higoras Vidalis, o „Palangos“ ekipoje į kovą buvo mestas 16-metis Laurynas Bauža.

fkpalanga.lt
A lyga alyga FK Palanga Vilniaus „Žalgiris“
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,928