Mokslo metus pradėkite aktyviai – kviečia Rugsėjo pirmosios piknikas

 Mokslo metus pradėkite aktyviai – kviečia Rugsėjo pirmosios piknikas

Rugsėjo pirmąją kurorto gyventojų šeimas, auginančias mokyklinio amžiaus vaikus, ir vėl suburs tradiciniu tampantis renginys – Rugsėjo pirmosios dienos piknikas, organizuojamas Palangos miesto savivaldybės, Palangos sporto centro bei Palangos moksleivių klubo.

Jau tapo graži tradicija rugsėjo pirmąją suburti šeimas bei pakviesti visus šeimos narius aktyviai praleisti laiką. Palangos sporto centras renginio, vyksiančio miesto stadione, metu organizuos įvairias sportines rungtis, kurioms nereikia jokio išankstinio pasirengimo. „Pavyzdžiui, norinčius pakviesime pažaisti smiginį kitaip – taiklumą reikės pademonstruoti į taikinį mėtant ne strėlytę, o spiriant kamuolį. Taip pat pakviesime išbandyti jėgas teniso kamuoliuko metimo į tolį rungtyje – galbūt kam nors pavyks pagerinti praėjusiais metais pasiektą rekordą. Bus ir daugiau smagių sportinių rungčių“, – sakė Palangos sporto centro direktoriaus pavaduotojas ugdymui Saulius Simė.

Renginio metu bus pristatomos ir sporto šakos, į kurių treniruotes kviečia Palangos sporto centras. Beje, be kitų sporto šakų, šiais metais vaikai bus kviečiami ir į plaukimo treniruotes. Trys nauji plaukimo treneriai taip pat bus pristatomi šio renginio metu.

Norintieji galės pabendrauti ir su Palangos sportininkais – krepšinio bei futbolo komandų nariais, sportininkai pademonstruos įvairius pratimus.

„Rengdami šią šventę siekiame suburti bendruomenę, šeimas, paskatinti vaikus būti aktyvius, lankyti Sporto centro siūlomas treniruotes“, – sakė S. Simė.

Mažieji šventės dalyviai galės pasimėgauti ne tik sportinėmis pramogomis: savo techniką renginio metu demonstruos pasieniečiai, policijos bei Priešgaisrinės gelbįjimo tarnybos pareigūnai, norintieji galės nemokamai pramogauti batutuose.

 „Kviečiame mokslo metus pradėti linksmai. Renginyje visų lauks ne tik linksmos sporto šakų varžybos, bet ir kitokios pramogos, šokiai bei konkursai, batutai, žirgai ir kita. Mokysimės teikti pirmąją pagalbą, sveikai maitintis. Skanausime pasieniečių virtos košės ir arbatos“, – sakė Palangos moksleivių klubo direktorė Eglė Bučienė.

Visi, rugsėjo pirmą dieną nusiteikę smagiai praleisti laiką miesto stadione, kviečiami nepamiršti ir pledų – atsinešusieji juos, galės patogiai įsitaisyti pievelėje bei puikiai praleisti pirmąją rudens dieną.

Šventės pradžia – rugsėjo 1 d. 11 val. Planuojama trukmė – iki 14 val.

Rugsėjo pirmosios piknikas Palangos sporto centras Palangos moksleivių klubas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933