Izraelio dainos - Palangoje

Izraelio dainos - Palangoje

Palangos gintaro muziejuje (Vytauto g. 17) rugpjūčio 13 d., antradienį, 19 val. muzikinio festivalio ,,Pasaulio balsai" koncertas ,, Izraelio dainos". Koncertas vyks muziejaus renginių salėje, įėjimas  - pro koplyčią.  Bilietai parduodami muziejuje 1 val. iki koncerto pradžios. Bilieto kaina  - 12 eurų, su nuolaida  - 7 eurai. 

Jau vienuolikti metai festivalis „Pasaulio balsai“ plačiai atveria duris muzikai: pasitelkę gausią profesionalių atlikėjų komandą, festivalio organizatoriai liepos 21 – rugpjūčio 23 dienomis net trylika kartų klausytojų lauks Palangos Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčioje ir Palangos gintaro muziejuje.

Per dešimt gyvavimo metų festivalis išgrynino klausytojų lūkesčius ir subūrė savo klausytojų auditoriją - čia kasmet pasirodo ne tik išskirtiniais balsais galintys pasigirti solistai iš įvairių pasaulio šalių, bet ir dideli kolektyvai – orkestrai, chorai.

Kaip ir kasmet, festivalis ištikimas savo šūkiui – su muzika gyvenimas yra tiesiog geresnis. „Tai apdovanotųjų – muzikų ir solistų - reveransas muzikai ir klausytojams. „Pasaulio balsai“ sujungia gražiausius pasaulio balsus, padeda išgirsti skirtingų epochų kūrinius naujai ir skleisti muzikos magiją“,- sako festivalio meno vadovė, Nacionalinės kultūros ir meno premijos laureatė, Lietuvos muzikos ir teatro akademijos profesorė Asta Krikščiūnaitė.

Izraelio dainos festivalis Pasaulio balsai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,929