Aplinkos ministerija kviečia visas įmones dalyvauti „Judriausios įmonės“ konkurse

 Aplinkos ministerija kviečia visas įmones dalyvauti „Judriausios įmonės“ konkurse

Rūpiniesi savo aplinka? Tau svarbu, kokiu ori kvėpuoji? Tau svarbu, kad aplinką tausotų ir tavo darbuotojai? Dalyvauk konkurse ir galbūt tavo įmonė pelnys „Judriausios įmonės 2019“ statusą.

Europos judumo savaitė – didžiausia pasaulyje tvaraus judėjimo kampanija, kasmet vykstanti rugsėjo 16-22 dienomis. Šia kampanija raginame vietos valdžios institucijas ir įmones inicijuoti ir skatinti darnų transporto priemonių naudojimą bei pakviesti visuomenė išbandyti transporto alternatyvas, galinčias pakeisti automobilį.

2019 metų Europos judumo savaitės tema – „Žingsniuokime kartu“. Kviečiame aktyviai organizuoti šviečiamuosius renginius apie aplinkai draugiškų transporto priemonių naudojimą savo darbo aplinkoje, jų naudą sveikatai ir ekonomikai, supažindinti darbuotojus su esama situacija ir skatinti išbandyti automobilio alternatyvas.

Informacijos apie tai, kaip rūpinatės savo darbuotojais,  juos skatinate vykti į darbą tausojant gamtą bei Jūsų įmonės planuojamų Europos judumo savaitės veiklų lauksime iki rugsėjo 9 dienos el. paštu [email protected].

Judriausią įmonę paskelbsime jau rugsėjo pabaigoje.

Kilus klausimams, prašome kreiptis į Aplinkos ministerijos Išteklių valdymo departamento Ryšių su visuomenė skyriaus vyr. specialistę Reginą Kališaitytę tel, 8 706 63661 arba el. p. [email protected].

Palangos miesto savivaldybė
Aplinkos ministerija įmonės Judriausios įmonės konkursas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933