„Palangos Kuršiai“ sudarė sutartį su 19-mečiu įžaidėju E. Daniu

Nuotr. facebook.com/BCKretinga/
Nuotr. facebook.com/BCKretinga/

„Palangos Kuršių“ komandoje naujas veidas – ekipą papildys 19 metų amžiaus Edgaras Danys.

185 cm ūgio įžaidėjas paskutinius 3 sezonus praleido atstovaudamas Kretingos „Kretinga“ komandai, rungtyniaujančiai RKL (Regionų krepšinio lygos) A divizione. Su gynėju pasirašyta sutartis pagal formulę „1+1+1“.

Vos 16 metų amžiaus profesionalo karjerą pradėjęs ir prie „Kretingos“ ekipos prisijungęs atakų organizatorius kiekvienais metais gerina asmeninius statistinius rodiklius. 2018-19 metų sezone Danys per 23 minutes vidutiniškai rinko po 9,2 taško, 3,2 rezultatyvaus perdavimo, 1,8 perimto kamuolio ir 10 naudingumo balų, iš žaidimo atakuodamas 55,3% taiklumu.

„Edgaro potencialu galėjome įsitikinti jau praėjusį sezoną, kuomet žaidėjas dalyvavo mūsų komandos treniruočių procese. Tai – jaunas ir gerą krepšinio suvokimą turintis žaidėjas, kuris būdamas dar tik 19 metų tapo vienu iš „Kretingos“ komandos pagrindinių žaidėjų Regionų krepšinio lygoje. Edgaro tobulėjimą sekame jau kurį laiką, o vis kylantys rodikliai tik įrodo įžaidėjo progresą, kuris, tikimės, nesustos ir atsispindės mūsų komandoje“, – sakė „Palangos Kuršių“ sporto direktorius Eimantas Stonkus.  

Kretingos krepšinio mokyklos auklėtinis Danys 2016-17 bei 2017-18 metų sezonuose „Kretingos“ komandoje rungtyniavo kartu su dabartiniu „Palangos Kuršių“ kapitonu Aidu Viskontu.

nklyga.lt
NKL Palangos Kuršiai Edgaras Danys
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936