Penktadienį – rungtynės prieš „Atlantą“

Penktadienį – rungtynės prieš „Atlantą“

Nenumaldomai artėja A lygos vasaros pertraukos galas. Klubai atsakingai ruošiasi likusiai sezono atkarpai. „Palangos“ ekipa – ne išimtis. Praėjusį šeštadienį kontrolines rungtynes Lenkijoje sužaidusi komanda, penktadienį susigrums su Klaipėdos „Atlantu“. Uostamiesčio ekipa – kaimynė ne tik geografiškai, bet ir pirmenybių turnyro lentelės kontekste. A lygoje tarpusavyje komandos jau spėjo sužaisti dukart. Pirmąją akistatą laimėjo „Palanga“, o antrasis susitikimas Klaipėdoje palankiau susiklostė „Atlanto“ futbolininkams.

Vasaros žaidėjų perėjimo metu, prie „Palangos“ komandos prijungė saugas Klaudijus Upstas. 24-erių metų futbolininkas šį sezoną jau spėjo vilkėti būtent “Atlanto” marškinėlius. 

Apie savo prisijungimą į „Palangą“ pats K. Upstas sako : „Smagu sukirsti rankomis su „Palangos“ kolektyvu. Žinau, jog pirmoji sezono pusė šiai komandai nebuvo lengva, rezultatai neblizgėjo. Viskam yra savos priežastys. Atvykau čia su tikslu padėti klubui kopti turnyro lentelės laiptais. Manau, jog tą padaryti galime, nes treniruočių procesas vyksta sklandžiai, pozityvi atmosfera vyrauja rūbinėje, per treniruotes. Netrukus žaisime kontrolines rungtynes prieš kaimynus iš Klaipėdos“.

Asmeniškai pačiam teko vilkėti „Atlanto“ marškinėlius. Ar susitikimai prieš buvusias komandas sukelia papildomų emocijų ? 

Tikrai taip, kaskart žaidžiant prieš buvusią komandą yra specifinė nuotaika. Žinoma, kai per sezoną su tuo pačiu varžovu žaidi keturis ir daugiau kartų, tos emocijos nugula į stalčių. Kaskart iš naujo tenka įrodinėti, kas geresnis aikštėje. Taigi bandysiu padėti “Palangai” įveikti geografinius kaimynus penktadienį, o vėliau ir oficialių rungtynių metu. Esu tikras, kad praėjusios rungtynės su „Wigry“ ir laukiantis susitikimas su „Atlantu“ padės susilipdyti praktiškai naujam „Palangos“ kolektyvui. 

Kontrolinės rungtynės su „Atlantu“ vyks penktadienį, Klaipėdos m. centriniame stadione. Dvikovos startas 13 val. Kviečiame atvykti bei palaikyti savo miesto komandą ! Įėjimas – nemokamos.

fkpalanga.lt
atlantas fk palanga klaipėda klaudijus upstas kontrolinės rungtynės upstas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936