„Palangos Kuršių“ vyriausiojo trenerio asistento pareigose išlieka Paulius Barkus

„Palangos Kuršių“ vyriausiojo trenerio asistento pareigose išlieka Paulius Barkus

Ateinantį Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) sezoną „Palangos Kuršių“ klubo trenerių štabe toliau darbuosis 28-erių specialistas Paulius Barkus. Palangiškis talkins naujai paskirtam ir NKL lygoje debiutuosiančiam vyriausiajam komandos treneriui Mindaugui Janiškai.

„Džiaugiamės išsaugoję Paulių, kadangi tai – jaunas ir didelį žinių patirties bagažą sukaupęs specialistas, puikiai prisidedantis prie komandos rezultatų. Trenerio žaidimo skaitymas, skautinimo įgūdžiai bei individualus darbas su žaidėjais buvo itin svarbūs faktoriai, turėję didelės įtakos „Palangos Kuršių“ patekimui tarp keturių stipriausių lygos komandų. Tikime, kad treneriui ir toliau pavyks tęsti sėkmingą darbą formuojant bei ugdant mūsų komandą“, – sakė klubo sporto direktorius Eimantas Stonkus. 

Praėjusį sezoną „Palangos Kuršius“ į NKL finalo ketvertą atvesti padėjęs Barkus yra gerai pažįstamas Palangos miesto krepšinio bendruomenei. 2012-13 metų sezono metu buvusios „Palangos“ komandos trenerio asistentu dirbęs Barkus jau kitą sezoną perėmė ekipos vyriausiojo trenerio postą. Per savo karjerą taip pat Joniškio „Delikateso“ bei Molėtų „Ežerūno“ komandoms vadovavęs ir puikiai NKL virtuvę išmanantis palangiškis praėjusius dvejus metus praleido gimtajame mieste, kur užėmė trenerio asistento pareigas.

bckursiai.lt
Palangos Kuršiai NKL krepšinis Paulius Barkus
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,939