17-ojo turo anonsas: FK „Palanga“ — FK „Panevėžys“

17-ojo turo anonsas: FK „Palanga“ — FK „Panevėžys“

„Palanga“ – „Panevėžys“. Liepos 4 dieną 18 val. Palanga, Palangos miesto stadionas. Ankstesnės rungtynės: 1:1, 1:2

Į pertrauką abi komandos galėtų žengti puikiomis nuotaikomis: pergalės atveju, „Panevėžys“ pakiltų į penktąją vietą, „Palanga“ – į šeštąją.

Po dvikovos su „Kauno Žalgiriu“ „Palangos“ strategas Artiomas Gorlovas pateikė iškalbingą komentarą. Kaip reikiant aptrupėjusi palangiškių sudėtis paskutinę dvikovą prieš pertrauką pasitiks be diskvalifikuoto Idriso Umajevo ir Tomo Dombrauskio, kuris persikėlė į „Riterių“ stovyklą. Taip pat neaišku, ar komandai galės padėti pastarojo susitikimo nebaigęs Yao N‘Goranas. Realu, kad rungtynėse pamatysime keletą jaunų žaidėjų, kurie šiame sezone pasireikšti gaudavo labai nedaug.

„Panevėžys“ šiame sezone patyrė pirmą nesėkmę „Aukštaitijos“ stadione, tačiau antrame akistatos su „Žalgiriu“ kėlinyje atkarpomis pademonstravo efektingą futbolą. Pergalę iškovoję panevėžiečiai turėtų 16 taškų ir aplenktų „Stumbrą“, o „Kauno Žalgirio“ pralaimėjimo atveju, sumažintų deficitą nuo šio varžovo iki 10 taškų. Palangoje tikrai nepamatysime vieno „Panevėžio“ futbolininko – Tado Eliošiaus, kuris su Aukštaitijos ekipa pasuko skirtingais keliais. Įvertinus sudėtingą „Palangos“ situaciją, panevėžiečiai turi visus kozirius savo rankose, bet atsipalaiduoti neturi teisės. 

alyga.lt
Alyga futbolas FK Palanga FK Panevėžys
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936