Visą pasaulį užkariavęs šou-baletas „Todes“ surengs pasirodymą Palangoje

Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr.

Pasaulinio garso šou-baletas „Todes“ atvyksta į Palangą. Garsios baletmeisterės Alos Duchovos įkurtas baletas Lietuvos kurorte pristatys naują 30-ties metų jubiliejui skirtą programą. Liepos 7 d.  Palangos koncertų salėje vyksiantis įspūdingas šokio spektaklis bus vienintelis šou-baleto „Todes“ pasirodymas Palangoje.

Bilietus į vienintelį šou-baleto „Todes“ pasirodymą Palangoje galima įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internetu: www.bilietai.lt.

Visą pasaulį užkariavęs šou-baletas „Todes“ surengs pasirodymą Palangoje, nuotrauka-1

Pasakiškas spalvų ir garsų reginys, galinga energetika, neįtikėtina dinamika ir gyvybiškumas, ryški šiuolaikinė choriografija kartu su techniniais triukais – visa tai šou-baletas „Todes“. Šis išskirtinis šou-baletas garsėja unikaliu ir nepakartojamu stiliumi. Šokėjai labai profesionaliai žiūri į savo darbą ir choreografijos mokosi kartu su aktoryste. Kiekvienas programos numeris yra preciziškai apgalvotas nuo pradžių iki galo. Pasirodymų metu šokėjai vilki įspūdingus kostiumus ir kuria nepakartojamą šou.

Visą pasaulį užkariavęs šou-baletas „Todes“ surengs pasirodymą Palangoje, nuotrauka-2

Alos Duchovos baletas „Todes“ buvo įkurtas 1986 m. ir jau daugiau nei 30 metų džiugina žiūrovus savo pasirodymais. Ala Duchova yra nepakeičiama šou-baleto „Todes“ vadovė. Ji ir meninis vadovas ir baletmeisterė, kurianti visus trupės pastatymus. Ala Duchova yra viena paklausiausių choreografių šou-baleto rinkoje.

Visą pasaulį užkariavęs šou-baletas „Todes“ surengs pasirodymą Palangoje, nuotrauka-3
šou-baletas Todes Palanga Palangos koncertų salė
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938