Šventojoje vyks baikerių paplūdimio ir muzikos festivalis BEACH BIKE FEST

Šventojoje vyks baikerių paplūdimio ir muzikos festivalis BEACH BIKE FEST

Šį savaitgalį Šventojoje vyks jau ketvirtasis tarptautinis baikerių paplūdimio ir muzikos festivalis „BEACH BIKE FEST 2019”. Keturių dienų nemokamoje festivalio programoje po atviru dangumi festivalio svečių lauks baikerių varžybos, motociklų paroda, išbandymo smėlyje rungtys, sportinio pokerio turnyrai, burgerių valgymo čempionatas ir didžiulis motociklų paradas, bei didžioji festivalio mugė, naktį karščio ir liepsnų įneš vienintelis pasaulyje ant motociklo ugnimi žongliruojantis „Nakties siuto“ pasirodymas. Šventę globoja ir jos pagrindinis mecenatas yra Palangos miesto meras Šarūnas Vaitkus.

Griausmingi muzikiniai renginiai didžiojoje BEACH BIKE FEST scenoje kartu su daugiau nei 20 gyvų garso grupių ir atlikėjų, programoje naktimis šventės dalyviai galės mėgautis festivalio didžėjų komandos muzika ir išskirtiniu lazerių šou. Festivalio metu taip pat vyks pajūrio žvejų sueiga, kurioje bus pristatyta Šventosios žuvininkystės vietos veiklos grupės teritorija, tradicijos, kulinarinis paveldas, visi užsukę į šį stendą galės mėgautis nemokama kuršiška žuviene.

“Kiekvienais metais augameįnaują aukštesnį lygį, šiais metais mus pasiekė skambučiai ne tik iškaimyninių šalių, Latvijos, Estijos, Lenkijos, bet ir iš Sankt Peterburgo, Lenkijos, Maskvos, Ukrainos, Baltarusijos, Bulgarijos, Danijos, Švedijos, Šveicarijos, Lenkijos, taip pat augasusidomėjimas iš Vokietijos, Olandijos, Suomijos, gavome ne tik pavienių baikeriųužklausų iš keliautojų, bet ir iš didelių užsienio klubų, šiandien smagu, kad kalbantis su Šventosios verslininkais galime pasidžiaugti, kad pas juos yra užsakomi kambariai ar net visas viešbutis būtent šiai šventei. Didžioji dalis viešbučių ir poilsinių jau praeitą savaitę buvo pilnai užsakyti. Mūsų siekis yra padaryti šį festivalį vienu didžiausiu ir žinomiausiu renginiu pabaltijo regione, šiandien tai didžiausias baikerių renginys visoje Lietuvoje. Norėčiau visus kraštiečius ir mūsų regiono svečius pakviesti atvykti su šeimomis, draugais, klausytis puikios muzikos ir pamatyti tūkstančius baikerių vienoje vietoje Šventojoje, renginys skirtas ne tik baikeriams, o visiems, kurie mėgsta tikrą gyvą muziką, pasilinksiminti ir susipažinti su baikerių kultūra. ”,- sakė festivalio idėjos autorius ir organizatorius Vaidas Šimaitis.

Šiais metais didžiojoje festivalio scenoje koncertuos tokios grupės kaip legendiniai Rebelheart, Lietuvos bliuzo karaliene tituluojama Arina ir Vetobank žada vieną didžiausių pasirodymų net su aštuoniais profesionaliais muzikantais, Kotryna Juodzevičiūtė & Collective patenkins didžiausių muzikos gurmanų ausis, AC/DC Show iš Klaipėdos žada išjudinti visus garsiausiais grupės AC/DC hitais ir karščiausia programa, šiuolaikišką klausytoją džiugins ir perspektyvioji kompanija „Flash Voyage“ iš Kauno. Ketvirtadienio programoje festivalio svečių lauks net aštuonios grupės iš Latvijos. Bendrai scenoje per visą savaitgalį pasirodys per 20 gyvų grupių, atlikėjų, didžėjų, festivalio balsu ir vedėju taps Rytis Mazūras. „BEACH BIKE FEST 2019” komanda kviečia visus atsipūsti po savaitės darbų ir mėgautis didžiausia vasaros švente Šventojoje, birželio 13-16 dienomis.

Šventojoje vyks baikerių paplūdimio ir muzikos festivalis BEACH BIKE FEST, nuotrauka-1
Baikerių festivalis Šventoji BEACH BIKE FEST
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933