Itališki bulvių virtinukai - paprastas, bet sudėtingas receptas

Itališki bulvių virtinukai - paprastas, bet sudėtingas receptas

Kas niekada negręžė rankų, kad paruoštų šiuos minkštųjų bulvių pumpurus? Gnocchi, neginčytini ketvirtadienio pietų suverenitetai, bent jau sostinėje ir kai kuriuose centrinės Italijos regionuose. Norime pasidalinti receptu su jumis. Sužinokite, kaip paruošti bulvių gnocchi, šios minkštos pagalvėlės puikiai tinka bet kokiam prieskoniui, nuo klasikinio Sorrento padažo iki subtilaus ir kreminės spalvos sūrio ir špinatų užpilo ar gnocchi su 4 sūriais ir graikiniais riešutais. Pabandykite!

Jums reikės:

1 kg bulvių

1 kiaušinio

300 gr miltų

Smulkios druskos

Paruošimas:

Norėdami paruošti bulvių gnocchi, virkite bulves, skaičiuokite apie 30-40 minučių, priklausomai nuo jų dydžio; patikrinkite su šakute ar jau išvirusios ir, jei žnyplės patenka į vidurį be jokių sunkumų, galite jas nuimti nuo dujinės viryklės. Nulupkite bulves dar kol karštos, tada sutrinkite jas su miltais, įkulkite kiaušinį ir nemažą žiupsnį druskos. Viską minkykite rankomis, kol gausite minkštą, bet kompaktišką tešlą. Atminkite, kad dirbant per daug, virtinukai virimo metu taps sunkūs, todėl nepersistenkite minkydami. Paimkite dalį tešlos ir pasukite ją pirštais, kad padarytumėte ilgas ir apvalias (maždaug 2 cm skersmens) juostas. Juostas supjaustykite į mažesnius gabalėlius ir suformuokite pailgus rutuliukus. Šiuo atveju naudinga naudoti manų kruopų ar kviečių miltus, kad virtinukai nesuliptų. Tuo tarpu likusią tešlą uždenkite audiniu, kad neišdžiūtų.

Meskite rutuliukus į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite kol jie iškils į viršų. Išėmus iš vandens pagardinkite įvairiais padažais bei prieskoniais.

Patarimas:

Spalva, spalva, spalva ... jei norite, kad jūsų gnocchi būtų specialūs ir stilingi galite tešlą papuošti natūraliais dažais, kaip pavyzdžiui: kurkuma, kuri suteiks auksinę spalvą, pomidorais ar net kalmarų rašalų ir jūsų virtinukai bus juodos spalvos. Šitaip papuošite stalą ir priversite svečius nustebti! 

Giallo Zafferano
Receptas Itališkas Virtinukai Bulvės Pasigamink
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938