Ar esate ragavę žymųjį New York sūrio pyragą?

Ar esate ragavę žymųjį New York sūrio pyragą?

Jei kalbame apie Niujorką, daugelis iš jūsų iškart galvoja apie Laisvės statulą ar Manheteno panoramą, o tie, kurie visada galvoja apie maistą pamato ir kitus dalykus šiame įspūdingame mieste ... Ar norėtumėte pats pasigaminti vieną iš garsiausių desertų: Niujorko sūrio pyragą?

Tipiškas amerikietiškos tradicijos desertas, paruoštas su kvapniais sausainių pagrindais ir vynuogių kremu, pagamintu iš grietinėlės sūrio; tai iš tikrųjų yra pagrindinė sudedamoji dalis, kuriai „New York Cheesecake“ taip pat turi savo vardą. Saldus, minkštas ir šiek tiek rūgštus dėl grietinės pripildymo ir laukinių uogų kaskados, šis tortas patenkins pačius reikliausius gomurius ir pirmuoju skoniu perveš jus į vieną iš „Times Square“ kepyklų!

Jums reikės:

Bazei:

Kvietinių sausainių 240 g

Sviesto 110 g

Kremui:

Šviežio tepamo sūrio 500 g

Šviežios grietinėlės 100 g

Cukraus 65 g

Kukurūzų krakmolo 25 g

Kiaušinių (vidutinių) 1

Trynio 1

Citrinų sulčių ½

½ vanilės miltelių

Dekoravimui:

Grietinės 100 g

Miško vaisių

Mėtų lapų

½ vanilės miltelių

Paruošimas:

Norint paruošti Niujorko sūrio pyragą, ištirpinkite sviestą ir leiskite jam atvėsti; tuo tarpu sausainius maišykite maišytuvu, kol jie taps milteliais. Tada perkelkite juos į dubenį ir supilkite sviestą.

Maišykite su šaukštu, kol mišinys taps vientisas; tada paimkite 22 cm skersmens formą ir paklokite pagrindą pergamentiniu popieriumi. Įdėkite pusę sausainių į dubenį ir maišykite juos šaukšto nugarėle, kad per daug nesusispaustų.

Tada panaudokite likusius sausainius, iš jų padarykite "sienas". Kai tik uždengsite visą paviršių, palikite savo Niujorko sūrio pyragą, kad sukietėtų šaldytuve 30 minučių, arba šaldiklyje 15 minučių. Tuo tarpu pasirūpinkite grietinėlės paruošimu: į dubenį įkulkite kiaušinį, kiaušinio trynį ir cukrų. Viską plakite su šluotele, kol gausite kremą.

Paimkite pusę vanilės miltelių (atsižvelkite į tai, kas bus naudojama vėliau) ir suberkite juos į kiaušinių masę. Toliau maišykite su šluotele. Kai tik įdėsite visą sūrį, įpilkite citrinos sulčių ir kukurūzų krakmolo.

Supilkite grietinėlę ir atsargiai maišykite su šluotele. Išimkite sausainių bazę iš šaldytuvo ir supilkite mišinį ant jos. Švelniai išlyginkite paviršių ir kepkite 60 minučių iš anksto pašildytoje orkaitėje 160 ° C temperatūroje, po to dar 20 minučių 170 ° C temperatūroje. Iškepus, leiskite sūrio pyragui atvėsti orkaitėje, tuo pačiu metu pasirūpinkite užpildu.

Į dubenį įpilkite grietinės su likusiais vanilės milteliais, sumaišykite viską mentele. Supilkite masę ant sūrio pyrago, tada padėkite jį į šaldytuvą ir leiskite jam pailsėti 2 valandas. Vėliau išėmus iš šaldytuvo pasiruoškite dekorui: puoškite serbentais, mėlynėmis, avietėmis ir mėtų lapais.

Skanaus!

Giallo Zafferano
Receptas Sūrio pyragas New York Desertas Gamyba
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933