Lietuvai pagražinti draugijos metiniai apdovanojimai

Lietuvai pagražinti draugijos metiniai apdovanojimai

Gruodžio 9 d., sekmadienį Poilsio ir reabilitacijos centro Pušynas konferencijų salėje įvyko Lietuvai pagražinti draugijos Palangos skyriaus susirinkimas ir gražiai tvarkomų Palangos ir Šventosios sodybų šeimininkų pagerbimo popietė. Susirinkime dalyvavo savivaldybės Mero pavaduotojas Rimantas Mikalkėnas, savivaldybės tarybos narys, Poilsio ir reabilitacijos centro „Pušynas“ direktorius Tomas Žulkus, savivaldybės tarybos narė Šeimos centro vadovė Sondra Kulikauskienė, Klaipėdos universiteto profesorius Petras Grecevičius, fotomenininkas Adas Sendrauskas ir kiti svečiai, draugijos nariai, gražiai tvarkomų sodybų Palangoje ir Šventojoje šeimininkai.

Mero ir Lietuvai pagražinti draugijos Padėkos raštais apdovanoti šių metų apžiūros – konkurso gražiausiai tvarkomoms sodyboms ir teritorijoms išaiškinti nugalėtojai – Benedikta ir Zigmas Dokšai (Vytauto g.), Vida ir Edvardas Brigmanai (Šventoji, Šventosios g.), Sondra Kulikauskienė (Smilgų g.), Stanislava ir Romaldas Kubelskai (Šventoji, Gubojos g.), Aušra ir Gediminas Valinevičiai (Austėjos g.), Dalia Petrutienė (Neringos g.) ir jau daug metų aplinką apie savo gyvenamą daugiabutį gražiai ir su meile tvarkanti ilgametė gamtos grožio puoselėtoja Danguolė Norkienė (Druskininkų g.). Už aktyvų dalyvavimą Lietuvai pagražinti draugijos veikloje Mero Padėkos raštais apdovanotos draugijos valdybos narė Zita Dermeikienė ir draugijos narė Petronėlė Kasmauskienė.

Vicemeras Rimantas Mikalkėnas dėkojo gražiai tvarkomų sodybų ir teritorijų šeimininkams už gamtos grožio puoselėjimą ir mylimo kurorto gražinimą, plačiai nušvietė miestui atliekamus darbus Palangoje ir Šventojoje ir net numatomus renginius ateinančių metų kurorto vasaros sezonui.

Prof. Petras Grecevičius kaip visuomet įdomiai ir turiningai papasakojo bei pateikė puikią vaizdinę medžiagą apie aplinkos grožio puoselėjimo tradicijas tolimuose Rytų kraštuose. Fotomenininkas Adas Sendrauskas visus draugijos narius pakvietė aplankyti unikaliai įrengtą senovinę sodybą – muziejų Panemunėlio seniunijoje Rokiškio rajone.

Vakaronės metu gėlėmis buvo pasveikinti draugijos nariai itin gausiai šiais metais švenčiantys savo gražius gyvenimo jubiliejus.

Lietuvai pagražinti draugijos Palangos skyriaus pirmininkė

Nijolė Steponavičiūtė

Lietuvai pagražinti draugija Metiniai Apdovanojimai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933