Palangiškių pergalės Lietuvos moksleivių karatė kiokušin čempionate.

Palangiškių pergalės Lietuvos moksleivių karatė kiokušin čempionate.

Savaitgalyje Kėdainių arenoje vyko Lietuvos karatė kiokušin moksleivių čempionatas, į kurį susirinko rekordinis beveik 800 dalyvių skaičius iš 45 Lietuvos klubų. Šios varžybos buvo ne tik asmeninės, bet ir komandinės. Reikia pasidžiaugti, kad Shodan komanda 11 metus iš eilės sugebėjo tapti stipriausia Lietuvos moksleivių komanda, antroje vietoje liko Ippon klubas iš Vilniaus, o trečioje Energijos Smūgis iš Trakų.

Prie klubo pergalių itin prisidėjo ir palangiškiaiiškovoję 1 aukso, 2 sidabro, 9 bronzos medalius. Čempione jaunių amžiaus grupėje svorio kat. -60kg. tapo Greta Bagdonaitė. Vicečempionų vardus iškovojo Vaiva Šalkauskytė ir Ignas Andriekus.Bronzos medaliais džiaugėsi Austėja Lažauskaitė, Edvinas Tubis, Airidas Tarnys, Arnas Sausaitis, Benas Bružas, Lukas Dejus, Laura Žvaginytė, Benas Jankauskas, Ainaras Vaizgėla.

Jau lapkričio 23-24d. Vengrijoje vyks Europos jaunučių U16, Jaunimo U20 ir suaugusių absoliučios svorio kategorijos čempionatas. Šiose varžybose teisę atstovauti Lietuvą ir Palangą iškovojo Kristupas Balčiūnas ir Jūratė Milašiūtė.

„V.P.“ inf.

Palangiškiai pergalės Lietuvos Moksleivių Karatė kiokušin Čempionatas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936