Į NKL sugrįžęs Matas Jucikas tapo savaitės MVP

 Į NKL sugrįžęs Matas Jucikas tapo savaitės MVP

Naudingiausiu Nacionalinės krepšinio lygos devintosios savaitės krepšininku pripažintas Palangos „Kuršių“ vidurio puolėjas Matas Jucikas.

24-erių metų 205 cm ūgio šilutiškis tik praėjusią savaitę prisijungė prie Palangos klubo ir iš karto demonstravo puikų žaidimą.

 Į NKL sugrįžęs Matas Jucikas tapo savaitės MVP, nuotrauka-1

Pirmose rungtynėse su Šakių „Vyčiu“ M. Jucikas per 30 minučių įmetė 22 taškus (6/9 dvit., 2/2 trit., 4/5 baudos), sugriebė 9 kamuolius, blokavo 2 metimus ir surinko 28 naudingumo balus. Mačą „Kuršiai“ laimėjo 89:77.

Kitame mače su Kauno „Žalgiriu-2“ centras surinko dvigubą dublį – taip pat per 30 minučių įmetė 14 taškų (6/7 dvit., 2/2 baudos), sugriebė 11 kamuolių, perėmė 1 kamuolį, blokavo 4 metimus ir surinko 29 naudingumo balus.

Su 4 blokais krepšininkas pakartojo šio sezono NKL rekordą.

M. Jucikas akistatos su jaunaisiais žalgiriečiais negalėjo baigti dėl traumos – likus 4 minutėms iki mačo pabaigos jis blokavo metimą, bet nesėkmingai nusileido ant parketo ir pasisuko čiurną. Tuomet „Kuršiai“ atsiliko 4 taškais, o rungtynes pralaimėjo tokiu pačiu skirtumu – 85:89.

M. Juciko vidurkiai praėjusią savaitę buvo 18 taškų, 10 atkovotų kamuolių, 3 blokuoti metimai ir 28,5 naudingumo balo.

Tai jau trečiasis kartas šį NKL sezoną, kai krepšininkas, vos prisijungęs prie komandos, iš karto laimi naudingiausio savaitės žaidėjo apdovanojimą. Prieš tai identiškos situacijos įvyko Šarūnui Beniušiui prisijungus prie Joniškio „Delikateso“ ir Deividui Sirvydžiui papildžius Vilniaus „Perlą“.

NKL

NKL sugrįžimas Matas Jucikas savaitės MVP
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,928