Ievos Zasimauskaitės vyras Marius metams persikraustė į Palangą: „Mūsų ryšys tik sustiprėjo“

Ievos Zasimauskaitės vyras Marius metams persikraustė į Palangą: „Mūsų ryšys tik sustiprėjo“

Kai Marius Kiltinavičius gavo pasiūlymą treniruoti Palangos „Kuršiai“ krepšinio komandą, jo žmona Ieva Zasmauskaitė labai apsidžiaugė – kokie romantiški pasimatymai jųdviejų laukia pajūryje... Visgi ši svajonė greitai išsisklaidė – nuo rudens pradžios atlikėja Palangoje kol kas buvo tik vieną kartą, o su Mariumi susitikimai kartais trunka... vos 15 minučių. Tačiau tiek vienas, tiek kitas sako, kad gyvenimas atskirai davė ir pliusų.

Rugpjūtį su žinia apie kontraktą Palangoje atėjęs Marius savo žmonos Ievos beveik nenuliūdino. Anaiptol, atlikėja sako labai apsidžiaugusi dėl vyro sėkmės, todėl apie tai, kaip jausis viena namuose, mažai tegalvojo. Tačiau Marius – tai rimtai apgalvojo.

„Jis man pažadėjo, kad kiekvieną savaitgalį grįš į Kauną, ir to pažado dar nesulaužė“, – 15min pasakojo Ieva Zasimauskaitė.

Be to, Ievą pralinksmino ir mintis, kad Palangoje turės dar vienus namus – sako iškart ėmusi svajoti apie romantiškus savaitgalius ir poilsį pajūryje.

„Įsivaizdavau, kad ten praleisiu daug laiko, galvojau, kad fainai ilsėsiuosi, dažnai važiuosiu... Aš kaip ir džiaugiausi pradžioje. Bet po to supratau, kad visgi nepavyks to įgyvendinti. Kol kas pas jį buvau tik vieną kartą“, – juokėsi ji.

Visgi artėjančios šventės Ieva yra tikras darbymetis, todėl dainininkė sunkiai ištaiko progą nuskrieti kelis šimtus kilometrų iki vyro.

„Bet kai buvau pas jį nuvykusi... buvo be galo smagu. Jis gyvena nerealioje vietoje, beržyne. Buvome prie jūros, jautėmės kaip ką tik susituokę įsimylėjeliai, – šypsojosi ji. – O visą kitą laiką aš pramiegojau, kokia ten atmosfera... Apskritai, Palanga ne sezono metu yra tokia rami, žmonių beveik nėra. Todėl buvo labai gera iš nuolatinio šurmulio patekti į tokią vietą.“

Taigi pora paprastai susitinka tik savaitgaliais, kai Mariui nebūna treniruočių. Tiesa, kartais jų susitikimai trunka vos kelioliką minučių.

„Kartą Marius su komanda važiavo žaisti į Vilnių ir pusvalandžiui sustojo Kaune. Tai jis man paskambino ir paskyrė trumpą pasimatymą. – prabuvome vos 15 minučių. Bet buvo taip miela! – šypsojosi ji. – O paprastai jam grįžus, būna, kad kartu tik pavakarieniaujam, jis pavargęs eina miegoti, o tada ryte tik papusryčiaujame ir aš išvykstu su savo darbais.“

O po naujųjų metų, kai I.Zasimauskaitės darbų grafikas nebebus toks įtemptas, atlikėja žada Palangoje praleisti daugiau laiko, gal net po savaitę – visgi Mariui teks pajūryje dirbti iki balandžio pabaigos.

„Bet tikiuosi, kad toks geras jausmas tarp mūsų išliks visą sezoną. Mūsų ryšys tik sustiprėjo“, – prisipažino ji.

Tiesa, tai yra pirmasis kartas po vestuvių, kai sutuoktiniams tenka gyventi atskirai. Todėl Ieva pripažįsta, kad namuose trūksta ne tik vyriškos rankos, bet ir glėbio, į kurį ji norėtų įsisukti, kai ištinka kokia problema.

„Praėjusiais metais mes kiekvieną dieną buvome kartu visą laiką. Dar tada Mariui juokavau, kad tuoj pasirodys karma – kad jau tiek laiko praleidžiame drauge, tai tuoj bus atvirkščiai... Va ir prisijuokavau“, – juokėsi ji.

Tačiau I.Zasimauskaitė retuose pasimatymuose mato netgi pliusų – po kelių mėnesių gyvenimo atskirai, ji į Marių žvelgia kiek kitomis akimis.

„Kai esame atskirai, visai kitaip imi galvoti apie kitą žmogų, imi jį visai kitaip vertinti, todėl ir santykis pasidaro dar stipresnis. Aišku, vieniems būna, kad atšąla, bet mums viskas tik geryn. Kai žmogų matai kiekvieną dieną, nuolat jam prikišinėji, ką jis blogai daro, o kai jo nėra, ir tu vis tiek blogai pasijunti, suvoki, kad tas žmogus buvo visai ne prie ko, kad ant jo tiesiog išsiliejai... Todėl Mariaus išvažiavimas man tikrai į naudą. O ir pats Marius sakė, kad aš labai pasikeitusi, – juokėsi Ieva. – Labai vertinu, kad jis yra mano gyvenime. Ne tik buityje, bet ir psichologiškai – visada juk galiu į jį kreiptis. Tai pradėjau vertinti, kai jis išvyko.“

Beje, ir Mariui šis laikinas persikraustymas išėjo į naudą. Jokia paslaptis, kad jųdviejų šeimoje virtuvėje sukasi tik Ieva, nes kaip Marius yra sakęs: „Brač, kaip ji skaniai gamina...“ Visgi apsigyvenus vienam, jam teko šią problemą spręsti ir, nori jis to ar ne, stoti prie puodų.

„Man atrodo, kad jis į bulves jau nebegali žiūrėti, nes labai ilgą laiką jas sau kepė. Tada iš vegetarinio restorano valgė koldūnus, duonytę su sūriu... Juokdamasi klausiau – kiek ilgai jis taip ištvers. Tai pasirodo, kad jau sau net troškinį pasidarė! Tai išeis irgi į naudą“, – 15min juokdamasi kalbėjo Ieva Zasimauskaitė.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr. / Ieva Zasimauskaitė ir Marius Kiltinavičius 

15min

Palangos Kuršiai treneris Marius Kiltinavičius
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,929