Veteranai „Lokiai“ sekmadienį kviečia į pirmąsias namų rungtynes

Veteranai „Lokiai“ sekmadienį kviečia į pirmąsias namų rungtynes

Aurimas Dovsevičius

Jau šį sekmadienį, lapkričio 18 dieną, 15 val. Palangos sporto arenoje vyks Lietuvos krepšinio veteranų lygos 40+ (LKVL) pirmosios čempionato rungtynės tarp vietos „Lokių“ ir Plungės „Olimpo“ komandų.

Apie rungtynes „Vakarinei Palangai“ pasakojo Egidijus Kukta – komandos vadovas, treneris ir žaidėjas.

Veteranai „Lokiai“ sekmadienį kviečia į pirmąsias namų rungtynes , nuotrauka-1

Čempionate žaidžia 8 komandos, suskirstytos į 2 pogrupius po 4 komandas. Mes žaidžiame A pogrupyje su Plungės „Olimpu“, Mažeikių „Nafmera“ ir Klaipėdos „Gintaro baldais“. B pogrupyje rungtyniauja Panevėžio „Alaus mėgėjai“,Pakruojo „Pakruojo parketas“, Jonavos „Beržas“ ir Kėdainių „Kėdainiai“, – kalbėjo palangiškių atstovas E.Kukta.

– Ką manote apie savo pogrupį?

–Tai vienareikšmiai labai stiprus pogrupis. Klaipėdos „Gintaro baldai“ – praėjusių metų čempionai , o šiųmečiai naujokai plungiškiai surinko labai galingą komandą su nemažai buvusių profesionalių krepšininkų.

Veteranai „Lokiai“ sekmadienį kviečia į pirmąsias namų rungtynes , nuotrauka-2

„Norėtųsi, kad susirinktų kuo daugiau mus palaikysiančių žiūrovų ir jau nuo pirmųjų rungtynių parodytume varžovams, kad Palangoje nėra lengva žaisti“, – sako krepšininkai veteranai. Klubo nuotr.

– Kaip palangiškiams sekėsi pasirengti sezonui?

– Manau, kad neblogai sekėsi. Prisijungė keli nauji žaidėjai, keli nusprendė nebesitreniruoti. Sportuojame du kartus per savaitę, tikimės su kiekvienomis rungtynėmis įgauti vis geresnę formą.

– Kaip jums pačiam sekasi ieškoti vietos komandoje?

–Oi, čia ne manęs to reikia klausti. Bet aš to nesureikšminu, kažkam vis tik reikia atlikti vadovo ir trenerio pareigas. Šioje veikloje dalyvaujame visi, nes nesame profesionalus klubas, tad kas kaip gali, taip ir prisideda.

– Kaip atmosfera rūbinėje?

- Po varžybų dar kažkiek aistrų kylą, bet stengiamės jas rūbinėje ir palikti (šypsosi).

– Kaip manote, kas bus „Lokių“ stiprybė šiame sezone?

Senas, geras kolektyvas. Praėjusį sezoną likome ketvirti, šį norisi medalio. Bet neužbėkime įvykiams už akių. Mūsų vienas iš tikslų – garsinti Palangos vardą. Taip pat bėgant metams nesinori visiškai „sukirmyti vietoje“, reikia ir pajudėti.

– Sekmadienį „Lokiai“ žais pirmąjį namų mačą. Ar svarbus bus sirgalių palaikymas?

– Sirgalių palaikymas labai svarbus visada, o pirmosiose rungtynėse – ypač. Norėtųsi, kad susirinktų kuo daugiau mus palaikysiančių žiūrovų ir jau nuo pirmųjų rungtynių parodytume varžovams, kad Palangoje nėra lengva žaisti.

Lietuvos Krepšinio Veteranų Lyga Lokiai 40+ LKVL
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933