Daugiabučių namų bendrijų pirmininkams priminta apie priešgaisrinę apsaugą

Daugiabučių namų bendrijų pirmininkams priminta apie priešgaisrinę apsaugą

Praėjusią savaitę daugiabučių namų bendrijų primininkams buvo skaitomos paskaitos apie gaisrinės saugos reikalavimus.

Savivaldybės patalpose surengtuose mokymuose dalyvavo Palangos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyresnioji inspektorė Greta Narkienė, vyriausiasis specialistas Raimondas Grabys,Klaipėdos apskrities priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo valdybos civilinės saugos vyriausioji specialistė Irma Slausgalvienė bei Palangos savivaldybės civilinės saugos skyriaus vyriausioji specialistė Aistė Kairytė.

Daugiabučių bendrijų primininkams buvo darsyk priminta apie gaisrinės saugos reikalavimus daugiabučiuose. Atkreiptas dėmesys į renovuojamų daugiabučių apsaugos nuo žaibo įrenginių atstatymo būtinybę. Buvo priminta ir apie kiemų užstatymo automobiliais problemą – paaiškinta, kad būtina palikti privažiavimą prie pastatų gaisrinei technikai, siekiant išvengti didelių nelaimių ir nuostolių.

Taip pat kalbėta apie autonominius dūmų detektorius – kur juos įrengti bei kaip prižiūrėti.

Po mokymų dalyviams buvo išdalinti lankstinukai su informacija apie dūmų detektorius, apie tai, kaip pasirengti artėjant šildymo sezonui bei saugiai elgtis su ugnimi.

Buvo atsakyta į dalyvius dominančius gaisrinės saugos klausimus bei atkreiptas dėmesys, kad namo gaisrine sauga turi rūpintis ne tik bendrojo naudojimo objektų prižiūrėtojai, bet ir kiekvienas gyventojas. 

Palangos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos inf.

Daugiabučių namų bendrijos pirmininkai priminta Priešgaisrinė apsauga
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,929