Apskrities kriminalai: aptiktas naminės degtinės fabrikėlis

Apskrities kriminalai: aptiktas naminės degtinės fabrikėlis

Antradienis

Į Klaipėdos m. PK kreipėsi moteris, gim. 1988 m., kuri pareiškime nurodė, kad naktį iš sekmadienio į pirmadienį, apie 3.15 val., lošimų automatų salone Taikos pr. pastebėjo, jog nuo staliuko kažkas pavogė mobilųjį telefoną, o iš rankinės – piniginę, kurioje buvo 700 eurų, asmens tapatybės kortelė ir kitos įvairios kortelės. Padaryta žala – apie 800 eurų.

Į Klaipėdos m. PK su pareiškimu kreipėsi vyras, gim. 1962 m., pranešdamas apie tai, kad 14.30 val. į jo butą Minijos g. atėjo nepažįstamas vaikinas, kuris paprašė paskolinti telefoną. Davus telefoną, jaunuolis su įrenginiu pabėgo. Dėl šio įvykio nukentėjusiajam padaryta 200 eurų žala.

Klaipėdos m. PK gautas vyro, gim. 1990 m., pareiškimas apie tai, kad sekmadienio naktį, apie 4 val., bare Danės g. pastebėjo, jog iš rūbinės yra pavogta jo striukė, mobiliojo ryšio telefonas, piniginė su asmens tapatybės kortele bei pinigais, 80 eurų. Visas nuostolis – 290 eurų.

Apie 7.45 val. pastebėta, kad J. Zauerveino g., Klaipėdoje, nuo UAB priklausančio automobilio „Porshe Cayenne“ pavogti priekiniai žibintai. Padaryta beveik 5000 eurų žala.

Trečiadienis

Klaipėdos m. PK gautas moters, gim. 1974 m., pareiškimas apie tai, kad 13.40 val. Šilutės pl., parduotuvės automobilių stovėjimo aikštelėje, lipdama iš mašinos pametė telefoną, kurio vertė – 300 eurų. Peržiūrėjusi vaizdo kamerų įrašus, ji pamatė, kaip asocialus asmuo pakelia telefoną nuo žemės ir pasišalina. Nuvykus į lombardą Taikos pr. telefonas rastas ir paimtas.

Klaipėdos rajono PK gautas vyro, gim. 1986 m., pareiškimas apie tai, kad apie 8.30 val. pastebėjo, jog Žaliojoje g. Derceklių k. Klaipėdos r., išlaužus lauko duris, buvo patekta į jam priklausantį statomą namą, iš kurio vidaus pagrobti įvairūs įrankiai. Padaryta 3330 eurų žala.

Apie 11 val. Rietavo sav., Pajūrio k., rasta įranga, skirta naminiams stipriems alkoholiniams gėrimams gaminti ir apie 20 litrų pagaminto stipraus alkoholio. Be to, įvykio vietoje metalinėse talpose rasta apie 150 litrų galimai raugo. Sulaikytas naminius stipriuosius gėrimus gaminęs 1953 m. gimęs vyriškis.

Apie 18.45 val. užregistruotas pranešimas, kad Klaipėdoje, Smiltelės g., bute greičiausiai rūkomos narkotinės medžiagos. Pranešėjas buvo galimai neblaivus, kalbėjo sunkiai, bet teigė užuodęs kvaišalus. Policijos pareigūnams patikrinus informaciją, buto virtuvėje, ant stalo, rasta įranga kanapių dervai trinti, o 1994 m. gimęs buvęs vaikinas pateikė lankstukus su galimai narkotinėmis medžiagomis. Jaunuolis sulaikytas ir uždarytas areštinėn.

Ketvirtadienis

Vingio g. Klaipėdoje, bute, vyras, gim. 1943 m., trenkė savo sutuoktinei, gim. 1932 m., medine lazda per rankas ir kojas, taip sukeldamas fizinį skausmą. Vyriškiui nustatytas vidutinis (1,63 prom.) neblaivumas. Jis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Apie 18 val., Naujojo Sodo g. Klaipėdoje, atėjęs į lošimo namus, 1991 m. gimęs vyras rūbinėje pasikabino pūkinę garsaus prekės ženklo striukę, kurios apie 7 val. neberado. Striukėje buvo ir raktų ryšulys. Padaryta žala – 210 eurų.

Apie 18.26 val. Veterinarijos g., Klaipėdoje, pagal pranešimą dėl keliamo triukšmo atvykusiems policijos pareigūnams kieme pasipriešino vyras, gim. 1980 m. Vengdamas sulaikymo, jis du kartus spyrė policijos pareigūnui, gim. 1993 m., į koją, tokiais savo veiksmais sukeldamas jam fizinį skausmą. Gautas pranešimas iš ligoninės apie tai, kad pareigūnui nustatyta diagnozė: pėdos piršto pamatinio pirštakaulio lūžis. Įtariamasis alkoholio matuokliu pasitikrinti girtumą atsisakė. Jis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

naminės degtinės fabrikėlis
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,92