TT Palangos skyriui toliau vadovaus J. Masalskas

TT Palangos skyriui toliau vadovaus J. Masalskas

Partijos Tvarka ir teisingumas visuotinio susirinkimo, vykusiame praėjusio ketvirtadienio vakarą,pagrindinis darbotvarkės klausimas buvo skyriaus pirmininko rinkimai. Gausiai susirinkę partijos nariai antrai dvejų metų kadencijai perrinko nuo 2016 m. partijos Tvarka ir teisingumas Palangos skyriui pirmininkavusį Justiną Masalską.

Visuotinį susirinkimą pradėjęs J. Masalskas priminė, jog šiuo metu Palangos skyrius vienija 102 partijos Tvarka ir teisingumas narius. Į susirinkimą atėjo 56 bendrapartiečiai, 31 negalėjusių dalyvauti narių paliko įgaliojimus, kuriuose nurodė, ką jie norėtų matyti skyriaus pirmininku.

Kadangi daugiau jokių kandidatūrų pasiūlyta nebuvo, bendru sutarimu susirinkusieji nutarė nespausdinti biuletenių, o balsuoti pakeldami rankas: už Justiną Masalską buvo balsuota vienbalsiai. „V.P.“ nuotr.

Apžvelgdamas dvejų metų kadenciją J.Masalskas paminėjo, jog gavęs bendrapartiečių pasitikėjimą ir pradėjęs vadovauti Palangos skyriui jis susidūrė su dideliais iššūkiais, nes skyrius kuris laikas neturėjo pirmininko ir buvo gan pakrikęs.

„Per pastaruosius dvejus metus kartu su jumis, mieli partiečiai, nuveikėme neįtikėtinai daug – priėmėme 22 naujus narius, taip pat į aktyvią veiklą partijoje sugrąžinome tuos bendrapartiečius, kurie jau buvo pradėję užmiršti, jog priklauso mūsų bičiulių gretoms, įsteigėme poskyrius visose Palangos rinkiminėse apylinkėse. Taip pat per pastaruosius dvejus metus sugebėjome išspręsti ne vieną palangiškiams svarbią problemą, nors miesto Savivaldybės taryboje didelės įtakos rinkėjai mums nebuvo patikėję: prisidėjome prie J. Janonio ir Žvejų g. problemų sprendimo, dirbome dėl namų renovacijos bei apšvietimų klausimų“, – kalbėjo J. Masalskas.

Savo kalboje jis užsiminė, jog sieks būti perrinktas skyriaus pirmininku antrajaii kadencijai bei išvardijo svarbiausius numatomus darbus, tarp kurių – konferencija visuomenei ir žiniasklaidai, kurios metu būtų pristatytas skyriaus kandidatų į artėjančius savivaldos rinkimus sąrašas ir svarbiausia – siekiai ir programa Palangai bei palangiškiams.

Susirinkusius į visuotinį susirinkimą Palangos skyriaus narius pasveikino partijos valdybos narys Gediminas Onaitis, trumpai apžvelgęs pastarųjų kelių mėnesių pokyčius, vykusius partijoje Tvarka ir teisingumas.

„Atverčiame naują lapą, kurį pildysime visi kartu. O kalbant apie jūsų skyrių – manau, kad primininkas J. Masalskas parodė ir įrodė, kad nori ir moka dirbti. Jis labai gerai vadovavo skyriui praėjusią kadenciją, tad yra puikus kandidatas antrajai kadencijai“, – sakė G. Onaitis.

„Aš irgi manau, kad geresnio pirmininko už Justiną nėra, tad siūlau jo kandidatūrą“, – teigė Palangos miesto tarybos narė Irena Galdikienė.

Kadangi daugiau jokių kandidatūrų pasiūlyta nebuvo, bendru sutarimu susirinkusieji nutarė nespausdinti biuletenių, o balsuoti pakeldami rankas: už Justiną Masalską buvo balsuota vienbalsiai.

Bendru sutarimu patvirtinta ir skyriaus taryba. Pasak J. Masalsko, kadangi taryba dvejus metus dirbo puikiai, tai jis prašė patvirtinti tą patį narių sąrašą: Irena Galdikienė, Ingrida Nakrienė, Lina Levickienė, Linas Levickas, Daiva Lapinskienė, Ilona Gurauskienė, Rasa Masalskienė, Jovita Lagunavičienė ir Sonata Norkienė.

Pasveikinti antrai kadencijai perrinkto J.Masalsko (antras iš kairės) iš Gargždų į Palangą atvyko partijos Tvarka ir teisingumas pirmininkas, Seimo vicepirmininkas Remigijus Žemaitaitis (stovi). „V.P.“ nuotr.

Naujai išrinktą skyriaus pirmininką bei tarybą sveikino į susirinkimą atvykusi Kretingos skyriaus pirmininkė Jolita Vaickienė. Prie jos sveikinimo žodžių prisijungė iš Gargždų į Palangą atskubėję partijos Tvarka ir teisingumas pirmininkas, Seimo vicepirmininkas Remigijus Žemaitaitis, pirmasis partijos Tvarka ir teisingumas pirmininko pavaduotojas, frakcijos Seime seniūnas ir rinkimų štabo vadovas Vytautas Kamblevičius, Klaipėdos apskrities koordinatorė Lina Šukytė, partijos Tvarka ir teisingumas atsakingasis sekretorius Almantas Petkus.

„V.P.“ inf.

Partija Tvarka ir teisingumas Tvarka ir teisingumas Palangos skyrius pirmininkas Justinas Masalskas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,92