Palangos vasaros parkas sezoną baigė keturių dienų socialine akcija

Palangos vasaros parkas sezoną baigė keturių dienų socialine akcija

Rekordo siekimas, didžiuliai renginių mastai, erdvės visai šeimai pramogauti formavimas – tokia yra Palangos vasaros parko kasdienybė. Pagrindinis pramogų versle save atradusio verslininko, Vasaros parko steigėjo Dainiaus Drungilo siekis, kad emocijos kurtų gyvenimą, jį nuspalvintų šviesiomis spalvomis, o naudotis didžiausiu batutų parku galėtų visi: ir pasiturintys, ir likimo nuskriausti vaikai. Jis džiaugiasi, kad kasmetės socialinės akcijos – nemokamos atvirų durų dienos – Palangos vasaros parke sulaukia nepaprastai didelio lankytojų srauto.

Sulaukė gausaus lankytojų būrio

Kai nuvilnija, nušurmuliuoja triukšmingasis vasaros periodas, J. Basanavičiaus gatvė pamažu tampa ramesnė, nušvinta rudeniškomis spalvomis. Čia suvažiuoja ramybės išsiilgusios šeimos, o ir vietos gyventojų vaikams atsiranda veiklos - Palangos vasaros parkas kasmet miestui dovanoja nors po vieną gražią iniciatyvą, socialinę akciją. Verslininkas Dainius Drungilas džiaugėsi, kad jau pamažu formuojasi nuolatinių lankytojų būrys, didžiausią batutų parką išbandyti ateina vis daugiau vaikų. Šiemet sulaukta per 800 socialinės akcijos dalyvių iš Palangos mokyklų, pramogavo ir pavieniai palangiškiai, ir šeimos. Socialinė akcija vyko keturias dienas nuo rugsėjo 27 d.

Šilti rudeniški orai prailgino ir pramogų erdvės veiklos sezoną. „V.P.“ nuotr.

Vasaros parkas – ne tik pramogos

Verslininkui brangi kiekviena iniciatyva, kiekvienas apsilankęs vaikas. Juk nėra nieko smagiau, kaip matyti patenkintus, krykštaujančius vaikus. O geriausia padėka – jų šypsena. Socialinė veikla, parama tiems, kurie šiuo metu neišgali mokamai naudotis pramogomis, suteikia išskirtinio džiaugsmo, puikią terpę savirealizacijai ir nuostabų jausmą būti naudingu savo miestui, jo vaikams. „Svarbiausia, kad laisvalaikį kartu leistų visa šeima. Parkas – tai ne tik pramogos. Čia gali susiburti visos vaikus auginančios šeimos, susipažinti, pasišnekučiuoti. Juk kiekviena mama ir močiutė turi unikalių mažųjų atžalų priežiūros receptų, žino, kaip juos auklėti, ugdyti, kokius būrelius rinktis“, – kalbėjo D. Draungilas.

Anot parko vadovo, sezono uždarymo metu į nemokamas pramogas susirinkę palangiškiai noriai stengėsi pažinti šią vietą, išbandyti visus atrakcionus. Batutai vaikus džiugino geru oru, o kuomet lietinga – veikė tik po stogu esantys atrakcionai. Ypač per lietų vaikams patiko būti Ninja Warrior erdvėje.

Socialinėje Vasaros parko akcijoje dalyvavo daugiau nei 800 vaikų

„Labai džiugu, kai žmonės žino, registruojasi vos tik išplatinus pirmąją žinią socialiniuose tinkluose. Dviejų dienų akcija užsitęsė net keturias dienas“, - pasakojo D.Drungilas.

Jis akcentavo, kad šiemet socialinėje – pažintinėje akcijoje vyko ir loterija. Kiekvienas į parką atvykęs vaikas turėjo galimybę užrašyti savo vardą ir mesti lapalį į burtų dėžutę. Jau išrinkti penki laimingieji dvidešimties eurų kupono praleisti dieną Vasaros parke laimėtojai. Sėkmė nusišypsojo šiems laimingiesiems: Medeinei Sodeikaitei, Danilui Kokorevič, Kostui Verpečinskui, Akvilei Kasperavičiūtei, Emilijai Šporaitei.

Žiemą nuobodžiauti nėra kada

„Aktyvūs mokytojai su nekantrumu laukia šios kasmetės akcijos, jie noriai skleidžia žinią apie mus kitiems, mažiau aktyvesniems, skatina juos dalyvauti. Šiuo metu batutai jau demontuoti, bet Ninja Warriors ir laipynė vis dar veikia - geri rudeniški orai traukia didžiulius srautus žmonių.

Kai lyja, pramogauti galima po stogu. „V.P.“ nuotr.

Žiemą parkas bus uždarytas, bet nuobodžiauti nėra kada, reikia rengtis ateinančiam sezonui. Pamažu ši pramogų erdvė tampa vis žinomesnė, ji kasmet pritraukia vis daugiau žmonių. „Neįsivaizduočiau savęs kažkur toli už Palangos, dirbu šiame mieste, nors pasiūlymų gaunu daug ir įvairių“, – apie savo veiklą kalbėjo Vasaros parko vadovas.

„V.P.“ inf.

Palangos vasaros parkas sezonas uždarymas Dainius Drungilas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,92