Palangos jauniausieji boksininkai – ant aukščiausios apdovanojimo pakylos

Palangos jauniausieji boksininkai – ant aukščiausios apdovanojimo pakylos

Po Žemaitijos zonos Lietuvos jaunučių ir sporto vilčių bokso žaidynių į finalą pateko septyni Palangos sporto centro boksininkai.

Finalinės varžybos vyko spalio 10-13 d. Panevėžyje. Po pirmosios dienos kovųį pusfinalius pateko D. Skripkauskas (svorio kategorija 54 kg), E. Biriukovas (sv. kat. 56 kg) ir L. Platukis (sv. kat. 59 kg).

E. Biriukovas susitiko su panevėžiečiuD. Vaitiekum ir turėjo pripažinti jo pranašumą bei tenkintis bronzos medaliu. Kitoje kovoje L. Platukis varžėsi su kauniečiuJ. Savicku. Palangiškis taip pat turėjo pripažinti savo varžovo pranašumą ir tenkintis bronzos medaliu.

Į ringą lipo ir trečiasis Palangos atstovas Donatas Skripkauskas, jis pirštines surėmė su marijampoliečiuR. Dobrovolskiu. Po galingų D. Skripkausko smūgių kova pasibaigė jau pirmajame raunde. Finale Donatas pirštines surėmė su alytiškiu D. Kačiubaičiu. Nuo pirmojo raundo buvo akivaizdžiai matomas Donato pranašumas. Pasibaigus kovai vieningu teisėju sprendimu į viršų kilo Donato ranka. D. Skripkauskas tapo 2018 m. Lietuvos jaunučių ir sporto vilčių boksožaidynių nugalėtoju.

Treneris S.Simė su savo auklėtiniais. „V.P.“ nuotr.

Saulius Simė,

Treneris

Boksas Palangos sporto centro boksininkai Saulius Simė
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,92