„Vakarinės Palangos“ skaitytojų šypsenos: įteikti kvietimai apsilankyti operoje ir reperių koncerte

„Vakarinės Palangos“ skaitytojų šypsenos:  įteikti kvietimai apsilankyti operoje ir reperių koncerte

Jau tapo tradicija, jog visi kvietimai, kurie atkeliauja į laikraščio „Vakarinė Palanga“ redakciją, smagių lošimų būdu iškeliauja pas mūsų skaitytojus ir jie turi galimybę nemokamai apsilankyti įvairiuose renginiuose.

Per nepilnus metus „Vakarinė Palanga“ padovanojo savo skaitytojams – ir tiems, kurie mus prenumeruoja, ir tiems, kurie skaito elektroninę laikraščio versiją - per pusšimtį kvietimų. Vieni galėjo pasimėgauti baleto pastatymu, kiti pabuvoti Klaipėdos muzikiniame ar Dramos teatre, įvairiuose koncertuose. Pastarąją vasarą, be kitų, „Vakarinė Palanga“ iškart keliolika kvietimų į šalies teatrų gastrolinius spektaklius kurorte padovanojo Palangos policijos komisariato pareigūnams – taip mes norėjo padėkoti tiems, kurie rūpinasi mūsų visų saugumu ir sezono metu turi didžiulius darbo krūvius. „Na, nors kiek pailsėsime“, - taip laikraščio sprendimą pakviesti pareigūnus nors trumpam pamiršti darbo rūpesčius ir skirti laiko turiningam poilsiui įvertino policijos atstovai.

Vakar šešis kvietimus, įvykdę labai nesudėtingas sąlygas, skelbtas Facebooko „Vakarinės Palangos“ paskyroje, atsiėmėme dar trys laikraščio skaitytojai, kurie šiandien keliaus į Palangos koncertų bei Klaipėdos piliavietės sales.

Giacomo Puccini operą „Bohema“ šįvakar Palangoje žiūrės Janina Želvienė ir dukra Egidija Bonvin. Būtent pastaroji parašė laikraščiui, jog labai norėtų pasveikinti mamą su gimimo diena ir kartu su ja nueiti į išskirtinį renginį Palangos koncertų salėje.

"Savo gimimo dieną žiūrėsiu tokį puikų spektaklį“, - į redakciją atskubėjusi atsiimti kvietimų džiaugėsi Janina Želvienė. „V.P.“ nuotr.

„Savo gimimo dieną žiūrėsiu tokį puikų spektaklį“, - į redakciją atskubėjusi atsiimti kvietimų džiaugėsi Janina Želvienė.

Keturi skaitytojai šįvakar važiuos į uostamiesčio Piliavietės salę, kur vyks pastaruoju metu itin populiarios repo grupės „Flying Saucer Gang“ koncertas. Tuo, kad šeštadienio vakaras būtų turiningas, pasirūpino Audronė Gauronskienė, kuri per laikraščio paskyrą į renginį pakvietė savo vyrą Mantą. Į šį renginį keliaus ir Greta bei Ieva Bertašiūtės – seserys labai norėjo savaitgalį praleisti kartu, tad viena iš merginų į koncertą atskubės net iš Vilniaus.

Tuo, kad šeštadienio vakaras būtų turiningas, pasirūpino Audronė Gauronskienė, kuri per laikraščio paskyrą į renginį pakvietė savo vyrą Mantą

Skaitykite, prenumeruokite mus, o mes ne tik stengsimės jums parūpinti kuo daugiau naujienų, bet ir pakviesti pramogauti.

„V.P.“ inf.

Konkursai prizai dovanos bilietai skaitytojai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,92