„Palangos Kuršių“ komandos sezono startą pristabdė nelauktos traumos

„Palangos Kuršių“ komandos sezono startą pristabdė nelauktos traumos

Jau šį penktadienį startuosiantis NKL sezonas, kur savaitės rungtynėmis paskelbtas susitikimas tarp Šakių „Vyčio” ir „Palangos Kuršių”, bus kitoks nei planavo palangiškių strategas Marius Kiltinavičius. Netikėtai papūtus atšiauriam traumų vėjui, kurorto komandai teks dar labiau susiburti ir perrikiuoti savo kariaunos pozicijas, kadangi dalis pagrindinės sudėties žaidėjų iškrito iš rikiuotės.

Aurimas Majauskas komandos draugams negalės padėti dėl pirmadienį operuoto išorinio menisko. Paskutinėse draugiškose rungtynėse su Mažeikių “Ereliais” stiprų šonkaulių sumušimą patyręs komandos kapitonas Aidas Viskontas visą savaitę praleido be treniruočių ir nėra žinoma ar jis galės išbėgti į aikštelę prieš Šakių „Vyčio” ir Kauno „Žalgirio-2” komandas. Po vakar atlikto magnetinio rezonanso tyrimo tapo aišku, kad savaitgalį „Palangos Kuršių” gretose tikrai nedebiutuos Mason Stuteville. Tikimasi, kad komandai galės padėti kelio skausmus kenčiantys Jalen Riley ir Tautvydas Paliukėnas, taip pat dėl blauzdos traumos visą pasirengimo etapą praleidęs Mykolas Dieninis.

Nepaisant visų negandų, kurios ištiko baltų vikingais save drąsiai galinčią vadinti komandą, ekipa ketina tik dar tvirčiau petis petin suremti kardus ir visa širdimi sukandus dantis atsiduoti įtemptoms kovoms, o namų arenoje užkurti ypatingai karštą atmosferą. Savo šansą pasireikšti ir parodyti kovingą kuršišką charakterį gaus ir kiti Palangos komandos žaidėjai, kurie puikiai supranta šios dvikovos svarbą, tarp jų ir jaunieji palangiškiai – Justas Vieversys ir Tomas Vanagas.

Laukia be galo įdomios ir nenuspėjamos kovos, kuriose „Palangos Kuršiams” teks pademonstruoti savo kovingąjį charakterį. Tapkite šio mūšio dalimi ateidami palaikyti kurorto komandą namuose jau šį šeštadienį, kur visi kartu iškėlę kardus sieksime pirmosios namų pergalės.

„V.P.“ inf.

NKL krepšinis traumos Palangos Kuršiai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,92