Naujųjų „iPhone Xs“ ir „Xs Max“ savininkai pastebėjo 3 pagrindines problemas

Naujųjų „iPhone Xs“ ir „Xs Max“ savininkai pastebėjo 3 pagrindines problemas

Nenatūralios asmenukės pasirodė esanti mažiausia blogybė. 

Problemos su įkrovimu miego režime

Daugelis naujų „iPhone Xs“ savininkų pranešė apie problemas, susijusias su įkrovimu miego režime. Kai kuriems išmanus telefonas įjungiant ekraną tiesiog nustoja krautis, kai kuriems – tiesiog „pakimba“. Tai galioja kraunant tiek laidiniu, tiek ir belaidžiu įkrovimu.

Šią rimtą problemą taip pat pastebėjo gerai žinomas blogeris, „YouTube“ kanalo „Unbox Therapy“ vedėjas. Jis atliko vizualinį testą naudodamas aštuonis naujuosius „iPhone Xs“ ir „Xs Max“. Visi jie buvo prijungiami prie įkrovimo, kuomet ekranas buvo išjungtas.

Iš aštuonių – penki išmanieji telefonai atsisakė krautis būdami miego režime, o vienas „iPhone Xs Max“ visiškai „pakibo“. Tik du įrenginiai neturėjo jokių problemų – prijungus pakrovėją, jie tuoj pat pradėjo krauti akumuliatorių.

Pranešama, kad ši situacija yra svarbi ne tik naujiems „iPhone Xs“, bet ir senesniems modeliams, atnaujintiems iki „iOS 12“. Labiausiai tikėtina, kad problema yra grynai programinėje įrangoje, ir „Apple“ greičiausiai ją pašalins. Verta laukti atnaujinimo, kuris ištaisys klaidą.

Problemos su internetu

Be to, nemažai vartotojų skundžiasi dėl labai lėto LTE ryšio. Problema gali būti dėl operatoriaus, nes daugumoje atvejų tai yra „Verizon“ abonentai. Taip pat galima problema yra naujųjų modemų gedimas pačiuose išmaniuosiuose telefonuose.

Kita problema jau yra susijusi su „Wi-Fi“. Kai kurie vartotojai pastebėjo, kad išmanieji telefonai gerai veikia 2.4 GHz tinkluose ir nepersijungia prie 5 GHz tinklo. Net jei prisijungsite prie 5 GHz dažnių juostos, išmanieji telefonai vėliau patys gali pereiti prie labiau tinkamo 2,4 GHz tinklo.

Galbūt tai taip pat yra programinės įrangos problema, kuri bus išspręsta naudojant vieną iš „iOS 12“ atnaujinimų.

Automatinis asmenukių patobulinimas

Trečioji problema, kuri sukėlė kai kurių vartotojų pasipiktinimą, teisingai gali būti apibudinta kaip neanonsuota funkcija. Čia kalbama apie automatiškai patobulintą asmenukių funkciją, kurios neįmanoma išjungti. Numatyta, kad fotoaparatas sušvelnina veido odos nelygumus, todėl nuotrauka nėra tokia natūrali kaip su „iPhone X“ išmaniuoju telefonu.

Vartotojai į tokį „grožio efektą“ reagavo skirtingai. Buvo ir tokių, kurie manė, kad „iPhone Xs“ darytose nuotraukose jie atrodo dar gražesni nei iš tiesų yra. Tačiau daugelis vartotojų buvo nepatenkinti pernelyg lygios odos efektu.

Dažnai pastebime, kad skirtumus pamatome tik tiesioginio palyginimo su „iPhone X“ metu, todėl vargu ar naujus apdorojimo algoritmus galima vadinti didele problema. Jie paprasčiausiai tapo kitokie, ir tai visai normalu.

sugedo.lt

iPhone Xs Xs Max savininkai pastebėjo 3 pagrindinės problemas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,92