Padėka Palangos miesto policijos komisariato pareigūnams

Padėka Palangos miesto policijos komisariato pareigūnams

Klaipėdos apskrities policija gavo buvusios Policijos departamento prie LR VRM darbuotojos Irinos Dubinienės padėką.

„Esu VRM pensininkė, atsargos policijos komisarė. Nuo rugpjūčio 20 d. man teko būti Palangoje, poilsio ir reabilitacijos centre "Pušynas", kur buvo skirta stacionarinė reabilitacija. Gydymo pabaiga buvo numatyta š. m. rugsėjo 5 d., tada ir turėjau savo mašina grįžti į Vilnių. Deja, rugsėjo 4 d. vakare paaiškėjo, kad mano automobilis FORD FOCUS netikėtai sugedo. Tai buvo labai liūdna situacija. Turiu neįgalumą ir automobilis man labai svarbus, be jo mano gyvenimas sustoja.

Vėlai vakare, svetimame mieste negalėjau pati surasti techninės pagalbos, nieko negalėjo padėti ir "Pušyno" budinti administratorė. Todėl nutariau kreiptis patarimo ir pagalbos į policiją. Pėsčiomis nuėjau iki Palangos policijos komisariato, kuris tokiu laiku buvo uždarytas, bet iš ten pavyko paskambinti į Klaipėdos AVPK. Pasakiau, kad man reikia policijos pagalbos ir labai greitai atvažiavo policijos patrulis.

Atvykusio ekipažo Nr. 5001 sudėtyje buvo reagavimo skyriaus tyrėjas Linas Judžentas ir vyr. patrulis Eimantas Bončkus. Policijos pareigūnai buvo mandagūs ir dėmesingi, įsigilino į mano problemą ir pasistengė padėti. Vyrai surado mechaniką iš serviso, kuris atvyko apžiūrėti mano automobilį ir nustatė problemą. Automobilis jau tą vakarą buvo nugabentas į servisą.

Serviso darbuotojai kitą dieną negalėjo sutvarkyti mano mašinos, nes parduotuvėse Palangoje ir Klaipėdoje nebuvo reikalingos detalės (trūko bėgių trosas). Buvau labai maloniai nustebinta, kai iš serviso meistro sužinojau, kad vienas iš policijos pareigūnų, su kuriais bendravau vakar vakare - Linas Judžentas, savanoriškai, savo laisvu laiku prisidėjo prie tos detalės paieškos. Jis pats asmeniškai, savo mašina, apvažiavo visus autolaužynus aplink Palangos, Kretingoje. Pareigūnas, padaręs man tokį gerą darbą, nelaukė jokios padėkos, tiesiog niekam nesakydamas paaukojo savo laiką ir pinigus (juk buvo išnaudoti degalai) visiškai svetimo, nepažįstamo žmogaus labui.

Mano automobilis buvo suremontuotas rugsėjo 6 d. ir galėjau sėkmingai išvykti iš Palangos.

Lietuvos policijos šūkis yra "Ginti. Saugoti. Padėti". Labai džiugu, kad šie žodžiai yra artimi jauniems policijos pareigūnams. Nuoširdžiai dėkinga gerbiamiems Eimantui Bončkui ir ypač Linui Judžentui už suteiktą socialinę pagalbą. Palangoje pajutau, kad mūsų Angelai Sargai iš policijos iš tikrųjų visada šalia.

Lietuvos policijos 100-mečio, Angelų Sargų - Policijos dienos proga norėčiau pasveikinti šiuos nuostabius žmones, neabejingus policijos pareigūnus su profesine švente, palinkėti sėkmės tarnyboje ir asmeninės laimės. Tikuosi, kad mano padėka ir sveikinimai bus jiems perduoti. Ačiū.

Norėtųsi, kad ir vadovai sužinotų apie savo pavaldinių gerai atliktą darbą“, – rašo padėkos autorė.

Klaipėdos apskr. VPK inf.

padėka tyrėjas Linas Judžentas vyrpatrulis Eimantas Bončkus
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,92