Prekyba naujaisiais „iPhone“ prasidėjo: perka daugiau ir renkasi išskirtines spalvas

Prekyba naujaisiais „iPhone“ prasidėjo: perka daugiau ir renkasi išskirtines spalvas

Lietuvos gyventojai naujuosius „iPhone Xs“ ir „iPhone Xs Max“ pasitiko dar aktyviau nei senuosius modelius pernai: užsakė jų daugiau, rinkosi įdomesnes spalvas, o verslo klientai buvo ypač aktyvūs. Pirmasis naujas „iPhone“ flagmanas „Bitės“ tinkle buvo išpakuotas lygiai vidurnaktį didžiausiame ir išmaniausiame „Bitės“ salone Vilniaus „Akropolyje“.

„Sprendžiant pagal išankstinius užsakymus – naujųjų „iPhone“ startas tapo stipriausiu šiemet pristatytų flagmanų startu bei buvo aktyvesnis nei pernykščių „Apple“ išmaniųjų pristatymas. Taip pat stebime besikeičiančius pirkėjų įpročius – įprastai jie rinkdavosi konservatyvių spalvų telefonus, o šiuo metu tarp populiariausių – auksinė spalva. Be to, panašiai vienodai užsakyta tiek Xs, tiek Xs Max modelių – tai reiškia, jog vis labiau pamėgstame modelius su didesniais ekranais“, – sako Aurelijus Vaičiulionis, bendrovės „Bitė Lietuva“ įrenginių verslo vystymo vadovas.

Patys nekantriausi naujuosius „iPhone“ įrenginius galėjo įsigyti vidurnaktį didžiausiame ir išmaniausiame „Bitės“ salone Vilniaus „Akropolyje“. Ten „Bitės Profas“ ir aktorius Giedrius Savickas išpakavo ir visiems susirinkusiems pristatė pirmąjį naująjį „iPhone“ modelį „Bitės“ tinkle.

Taip pat šiandien nuo pat ankstaus ryto naujieji „iPhone“ keliauja juos iš anksto užsisakiusiems klientams. Norintys įsigyti naujuosius flagmanus gali tai padaryti „Bitės“ internetinėje svetainėje arba užsukę „Bitės“ saloną.

Pasak A. Vaičiulionio, šiemet naujausiais „iPhone“ itin domėjosi verslo klientai – jie iš anksto užsakė maždaug du trečdalius šių „Apple“ įrenginių: „Viena pagrindinių to priežasčių – šiemet savo klientams pasiūlėme naują paslaugą „Apple for Business“, kuri leidžia patogiai valdyti visą iš „Bitės“ pirktų „iPhone“ telefonų „parką“ bei užtikrinti jų saugumą.“

Kito šiemet pristatyto „iPhone XR“ išankstiniai užsakymai prasidės spalio 19 dieną, o prekyba – spalio 26 dieną.

BNS

iPhone Xs iPhone Xs Max
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936