Žemaitaitis prabilo apie dar vieną galimą Gražulio nesantuokinį vaiką: paviešintos klausimą keliančios žinutės

Žemaitaitis prabilo apie dar vieną galimą Gražulio nesantuokinį vaiką: paviešintos klausimą keliančios žinutės

Politiko Petro Gražulio ir palangiškės Birutės Navickaitės drama iki šiol sulaukia daug dėmesio. Su 30 metų jaunesne moterimi romaną turėjęs ir nesantuokinės dukrelės susilaukęs vyras tikina, kad jis įkliuvo į paspęstas pinkles. Tiesa, Birutė laikosi kitos nuomonės ir ne kartą pasakojo, kad politikas norėjo vaikelio. Iki šiol netyla kalbos, kad P. Gražulis gali turėti ir daugiau nesantuokinių vaikų.

Ši tema dar kartą buvo paliesta laidoje „Valanda su Rūta“, kurioje politikas Remigijus Žemaitaitis prabilo apie dar vieną ar daugiau galimų nesantuokinių P. Gražulio vaikų.

„Petras viename frakcijos pokalbyje tarp vyrų yra prisipažinęs“, – sakė jis.

„Gyvenime visko gali nutikti – ir nesantuokinis vaikas, ir kita moteris, bet jeigu turi vaiką – tu jį privalai išlaikyti. Mano galva, jis pažemino Seimo nario mandatą, nes jis žemino moterį, savo vaiko motiną ir net jai grasino. Jeigu ji būtų principinga ir pasirinktų tinkamą advokatą, viskas galėtų nueiti iki baudžiamosios bylos teisme ir galbūt net iki mandato atėmimo, nes grasinimas yra tiesioginis poveikis“, – dėstė politikas.

R. Žemaitatis teigė turintis informacijos apie galimą dar vieną ar kelis nesantuokinius P. Gražulio vaikus.

„Jis pats laidoje irgi užsiminė, kad jis nežino, kiek tų vaikų gali būti. Mes frakcijoje apie tai esame girdėję. Ir apie dukrą, gyvenančią Airijoje, yra tokios informacijos. Matyt, tų vaikų yra ir daugiau“, – sakė jis.

R. Žemaitaitis tikino, kad informacija apie galimus kitus nesantuokinius P. Gražulio vaikus iki Seimo yra atsiritusi jau seniai.

„Čia jau gal 5-6 metų istorija. Tik tiek, kad ta moteris, matyt, nenori veltis į skandalą ir nori būti ramiai. Nes jei tikrai nebūtų kitų vaikų, Petras būtų griežtai pasakęs, kad tai buvo vienas ir daugiau tokių neturi. Bet kai jis laidoje sako, kad nežino, kas į jį dėl to gali kreiptis arba kiek tokių vaikų yra, tai reiškia, kad jis buvo vyras, kuris nevengė tokių gyvenimo etapų“, – sakė jis.

12 metų P. Gražulį pažįstantis R. Žemaitaitis sako, kad jis yra linkęs lakstyti pagal jaunų, bet nuolankių merginų sijonus.

„Aš nesakyčiau, kad jis laksto pagal svetimus sijonus. Jis labiau laksto pagal jaunų mergaičių sijonus, kurios jam nori tarnauti. Kitaip tariant, moterys, kurios yra silpnos iš vidaus ieško sau į tėčius tinkančių vyrų“, – teigė politikas.

Ar Birutė tokia ne viena?

„Aš manau, kad taip. Mes ir frakcijoje esame ne vieną kartą apie tai girdėję, jis ir pats apie tai yra prisipažinęs. Buvo daug tų pavyzdžių viešoje erdvėje“, – pasakojo R. Žemaitaitis.

„Petras nėra pavyzdys, jis atliko juokdario vaidmenį. Ir tai ne humoras. Politikas, ypatingai vyras, kuris užgaulioja savo vaiko motiną ir nesuvokia, kad jo vaikas užaugęs galės perskaityti jo žinutes, kuomet jis ją vadino „ubage“ ir kitais įvairiausiais žodžiais“, – pridūrė jis.

„Jeigu jis būtų nuvažiavęs pas ją ir vaiką pripažinęs iš karto, niekam nebūtų buvę tai įdomu. Gal tokių vaikų jis turi dar du ar tris. Bet faktas, kad vyras niekinančiai kalba apie moterį ir apie savo vaiko mamą, jūs tik įsivaizduokite, kaip jausis vaikas. Baisiau ir būti negali. Toks žmogus parodo, kad jis gali sutrypti bet ką, nes jis yra valdžia. Baisiausia, kad jis televizijoje verkia dramblio ašaromis, o apsisukęs rašo žinutę jai, kad ji šiokia ir anokia“, – stebisi R. Žemaitaitis.

Laidoje buvo parodytas ir reportažas su P. Gražuliu, kuris žurnalistei, paklausus, ar jis žino, kiek jis iš tiesų turi vaikų, nesutriko: „Visi mano vaikai yra žinomi. Jų yra tiek, kiek yra“, – teigė politikas.

„Kodėl jūs taip domitės mano gyvenimu? Kodėl jūs tokia man rūpestinga? Visus vaikus, kuriuos turiu paglostau. Kiek yra vaikų, tiek ir išlaikau. Rūpinkitės savo gyvenimu, gal dar daugiau padarysite klaidų, nei aš padariau“, – pridūrė jis.

Net 15 vaikų šeimoje gimęs Seimo narys oficialiai iš viso augina dvi dukras, du sūnus ir pusės metukų dukrelę, kurios susilaukė su jau minėta Birute. Tačiau laidoje parodytos naujos žinutės iškėlė klausimą apie dar vieną galimą atžalą.

Laidoje buvo parodyti nauji B. Navickaitės ir P. Gražulio susirašinėjimai telefonu. Žinutėse matyti, kad politikas teigė turintis penkis vaikus, sudarant įspūdį, kad jis neskaičiuoja jųdviejų bendro vaikelio.

„Augink ir neverk. Aš penkis turiu ir neverkiu. Kitaip jau nebus. Susitaikyk“, – rašė politikas.

„Aš turiu penkis, tu tik vieną, tau lengviau ir aš neverkiu“, – jau kitoje žinutėje rašė P. Gražulis.

Kalbos apie galimą dar vieną nesantuokinį vaiką kyla ne pirmą kartą

Prieš 4-5 metus su LNK žurnalistais buvo susisiekusi neįvardijama jauna moteris, kuri siūlė savo interviu apie P. Gražulį. Ji teigė, kad yra buvusi politiko draugė, kuri irgi buvo nuo jo pastojusi ir palikta, o vėliau, pajutusi Seimo nario spaudimą, buvo priversta nutraukti nėštumą. Manoma, kad interviu neįvyko tik todėl, kad šiai moteriai už tylą neva buvo sumokėta 10 tūkst. litų. Tokią istoriją išgirdęs P. Gražulis tik nusišypsojo ir tokius gandus paneigė.

„Tikrai tokių dalykų nežinau, jei žinočiau – pasakyčiau“, – „Nuo... Iki“ tikino jis.

Laidoje pasiteiravus, ar politikas nebijo, kad laikui bėgant atsiras ir dar viena moteris, kuri prabils ir teigs susilaukusi vaikelio nuo jo, Seimo narys šiek tiek sutriko.

„Ką gali žinoti. Gyvenime visko būna, niekada negali žinoti. Kaip laisvas vyras prisipažinsiu, kad ne viena moteris pas mane buvo, todėl niekada negali žinoti, kaip gali būti“, – sakė jis. P. Gražulis eteryje pasakojo, kad apie galimą dar vieną nesantuokinį vaiką kalba net jo kolegos iš Seimo. Tačiau, anot jo, tai tėra gandai.

O jeigu politiko gyvenime netikėtai ir atsirastų dar vienas nesantuokinis vaikelis, apie kurį visuomenė nežino, Petras LNK laidoje sakė jį priimsiąs ir globosiąs. 

delfi.lt

Politikas Petras Gražulis palangiškė Birutė Navickaitė Remigijus Žemaitaitis
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,929