Dažniausiai „į kairę“ sukantis Zodiako ženklas. Kas jis?

Dažniausiai „į kairę“ sukantis Zodiako ženklas. Kas jis?

Kokie, vis dėlto, skirtingi yra Zodiako ženklai. Žmonės, gimę po vienu ženklu, tampa didžiais mokslininkais, po antru – sėkmės kūdikiais, o po trečiu – visų numylėtiniais. Ar kada nors susimąstėte, kurio Zodiako ženklo atstovai yra labiausiai linkę į neištikimybę?

12 vieta – Skorpionas

Netikėta! Hiperseksualus, velniškai patrauklus ir charizmatiškas Skorpionas, kuriam visos moterys yra pasirengusios atsiduoti nuo pirmojo žvilgsnio, yra pats ištikimiausias Zodiako ženklas, rašo zagavoryma.ru. Tiesa, tai negarantuoja, kad visi yra pasirengę priimti tokią ištikimybę. Skorpionas būna ištikimas ne dėl to, kad ištikimybė jam būtų didžiulė vertybė, bet dėl to, kad nemato prasmės ieškoti naujos aukos, kol senoji dar spurda.

11 vieta – Ožiaragis

Ožiaragis neapgaudinėja savo moters, nes nesupranta, kokia prasmė rizikuoti viskuo, ką yra pasiekęs sunkiomis pastangomis, ir kam vėl skirti daugybę jėgų, kad galiausiai gautum sekso? Juk jis ir taip turi sekso partnerę. „Kur logika?“, - klausia mūsų Ožiaragis. Logikos nėra. Taip, Ožiaragiui seksas tikrai siejasi su logika ir jis dėl to nesuka sau galvos.

10 vieta - Jautis

Jaučiui baisu. Jo gyvenimas toks geras ir stabilus: namuose pilni aruodai, savaitgaliais – vasarnamis, murkiantis katinas ir pyragėliai orkaitėje. Visa tai prarasti dėl kažkokios intrigėlės? Tai jau ne! Po to vėl reikės vesti ir viską pradėti nuo pradžių. Kam to reikia?

9 vieta – Vandenis

Jei Vandenio kažkas netenkina, jis išsiskiria. Kažką apgaudinėti yra negražu, nehigieniška ir apskritai – fu. Tiesa, Vandenis kartais mėgsta meluoti, tačiau tik iš polinkio kūrybai. Tačiau meluoti iš būtinybės jam yra nepriimtina. Vandenis taip nežaidžia.

8 vieta – Svarstyklės

Svarstyklės niekada nenuklysta spontaniškai. Joms reikia viską apgalvoti ir pasverti: ar aš to noriu, ar aš galiu, ar to reikia? Kol jos svyruoja, traukinys paprastai nuvažiuoja. Ir gerai – ne itin ir norėjosi.

7 vieta – Mergelė

Prisipažinsime atvirai: Mergelei skyrėme 7 vietą tiesiog šiaip – nes reikėjo kur nors ją įkišti. Kai kurios Mergelės būna neištikimos. Kai kurios – ištikimos. Iš esmės tai visiškai nesvarbu. Net jei Mergelė turės penkis sekso partnerius vienu metu:

  • Apie tai niekas niekada nesužinos.
  • Jei užgrius dangus ir apgaulė išaiškės, Mergelė vis tiek išsisuks.

6 vieta – Žuvys

Žuvys savo partnerę apgaudinėja kiekvieną dieną. Kartais tris kartus per dieną. Sako, kad kai kurios aistringesnės Žuvys tai gali daryti net dešimt kartų per dieną! Tačiau tai vyksta tik asmeninėse fantazijose. Kalbant apie neištikimybę realiame pasaulyje, Žuvys gali būti neištikimos tik įsiplieskus didelei meilei, o kiek kartų per savo gyvenimą Žuvys įsimyli iki ausų, jums niekas nepasakys.

5 vieta – Liūtas

Liūtai būna ištikini, kol juos viskas tenkina, t.y., kol jie būna deramai liaupsinami ir dievinami. Problema ta, kad dievinimo laipsnis negali amžinai didėti. Anksčiau ar vėliau Liūtas nuspręs, kad dvi garbintojos yra geriau negu viena, o trys – geriau negu dvi. Dar geriau, jeigu jų yra dešimt! Juk svarbiausia ne seksas. Svarbiausia, kad visi aplinkui žinotų, jog Liūtas yra kupinas meilės, ir tyliai pavydėtų. Rrrr!

4 vieta – Dvyniai

Dvyniai ištikimybei neteikia jokios reikšmės, nes svarbiausia Dvynių gyvenimo taisyklė yra „jokių taisyklių!“. Dvyniai nepakenčia apribojimų, ypač asmeniniame gyvenime. Dvyniai beveik niekada neturi pastovių partnerių, nes „nepastovumas“ yra antrasis Dvynių pavadinimas.

3 vieta – Vėžys

Vėl netikėtumas! Neištikimiausių Zodiako ženklų trejetą pradeda tylūs, drovūs, romantiški ir itin šeimyniški Vėžiai. Tačiau jie lygiai taip pat tyliai, droviai ir romantiškai „suka į kairę“. Panašu, kad tokiu būdu jie bando atkurti pusiausvyrą: juk ir Vėžiai turi turėti kažkokių trūkumų!

2 vieta – Avinas

Avinams reikia ne tik visko, kas geriausia. Avinams reikia idealo. Problema ta, kad radus idealą ir ilgai į jį žiūrint, pradeda ryškėti virtinė trūkumų. Štai ir viskas. Viskas. Vėl reikia ieškoti idealo!

1 vieta – Šaulys

Štai – pats neištikimiausias, pats nepastoviausias Zodiako ženklas. Ar žinote, kodėl Šauliai tuokiasi po 5 – 6 kartus ar net daugiau? Ne, ne dėl to, kad antrosios pusės neatlaiko Šaulių neištikimybės, o dėl to, kad Šauliams yra nuobodu visą gyvenimą apgaudinėti vieną ir tą patį žmogų. Ir su šiomis žiniomis mums visiems kažkaip reikės gyventi toliau.

Zodiako ženklai ištikimybė
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936