Santuokai tinkamiausi vyrai pagal Zodiako ženklą

123rf nuotr.
123rf nuotr.

Ištekėti – dažnos moters svajonė. Bet štai surasti tinkamą vyrą – kur kas rimtesnis iššūkis. Be abejo, kiekvienas žmogus turi tiek gerų, tiek blogų savybių, bet paprastai blogos savybės iš karto po santuokos dar labiau išryškėja.

Jūsų dėmesiui – vyrų reitingas pagal Zodiako ženklą. Sužinokite, kurių ženklų atstovai tampa patikimais gyvenimo partneriais, o su kuriais sukurti laimingus santykius kur kas sudėtingiau.

12 vieta – Dvyniai

Nusprendėme pradėti nuo blogiausio varianto, ir juo tapo Dvyniai. Nėra būtina visiškai vengti kontaktų su šio ženklo vyrais, bet reikia įdėmiai ištyrinėti jų savybes. Pagrindinis Dvynių trūkumas – nepastovumas. Kartais jų galvose gimsta beprotiškos idėjos, ir jie nori jas realizuoti tą pačią minutę. Kai ugnis Dvynių viduje perdega, jie gali mesti reikalą pusiaukelėje. Bet jeigu jūs sugebėsite susitaikyti su šia savybe, jūsų meilės laivas išvengs sudužimo.

11 vieta – Žuvys

Priešpaskutinėje geriausių vyrų reitingo vietoje yra Žuvys. Čia prisidėjo jų nesavarankiškumas ir nekontroliuojami norai. Jiems reikia visko ir iš karto, bet ne kiekviena moteris gali taikstytis su nuolatiniais įgeidžiais. Šio ženklo atstovai labiau nei kiti prisirišę prie savo šeimos. Tad būkite pasirengę, kad jūsų anyta žinos absoliučiai viską, kas vyksta jūsų gyvenime. Santuoka su Žuvimis įmanoma, jeigu jūs pasižymite geležine kantrybe ir pasistengsite šiek tiek pakeisti savo sutuoktinio charakterį.

10 vieta – Šaulys

Vyras Šaulys bus nuolaidus ir rūpestingas. Jūs gausite meilę, romantiką ir švelnumą, bet visiškai įmanoma, kad visa tai jis dovanos ne tik jums. Šio ženklo atstovai labai meilingi, jie gali vienu metu rūpintis keletu moterų ir tokiame elgesyje neįžiūrės nieko bloga. Anaiptol ne kiekviena moteris pasirengusi tokiam šeiminiam gyvenimui. Jeigu nenorite tapti meilės trikampio dalyve, venkite rimtų santykių su Šauliais.

9 vieta – Skorpionas

Ko gero, apie tokį šeiminį gyvenimą galėjote sužinoti tik iš baisių pasakų. Skorpionai laikosi taisyklės: „arba kaip aš pasakiau, arba niekaip“. Su tokiu vyru visada jausitės apsaugota, bet kokia kaina? Vargu ar sutuoktinis skaitysis su jūsų nuomone – jam ji nieko nereiškia. Tai bus susiję su viskuo: nuo naujos sofos pasirinkimo iki povestuvinės kelionės vietos. Noras viską kontroliuoti Skorpionui padeda pasiekti sėkmės darbe, bet ne asmeniniame gyvenime.

8 vieta – Vėžys

Paklusnūs berniukai ir pavyzdiniai-parodiniai vyrai, būdami suaugę – būtent taip galima apibūdinti Vėžius. Toks sutuoktinis visą gyvenimą nešios jus ant rankų ir niekada nedrįs įskaudinti savo mylimos žmonos. Šio ženklo atstovai labai atsakingai renkasi būsimą žmoną ir retai palieka šeimą. Bet už visų šių pliusų, kaip visada, slepiasi riebus minusas. Pagrindinis Vėžių trūkumas – tinginystė. Ji trukdo jiems daug pasiekti tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime. Jums teks pamiršti romantiškus pasivaikščiojimus parke ir beprotiškas keliones. Nuo santuokos sudarymo momento televizorius pakeis visas anksčiau mėgtas pramogas.

7 vieta – Avinas

Šio ženklo atstovai yra „tikro vyro etalonas“ – stiprūs, ryškūs ir nepasotinami. Penktadienio vakarais Avinas dažnai dings iš namų. Nebijokite, jis neis pas kitą moterį: greičiausiai rasite jį artimiausiame bare. Tokiam vyrui draugai antroje vietoje po mylimos šeimos, todėl jie taps gana dažni svečiai jūsų namuose. Ir jūsų sutuoktinis niekada jūsų neįžeis, o priešingai – žavėsis jumis, visiems pasakodamas, kokia puiki jo žmona.

6 vieta – Vandenis

Vyras Vandenis nepridarys jums nepatogumų ir jaudulio. Stabilus darbas, vidutinis atlyginimas, jokių priekabių prie jūsų iš jo pusės. Moterims, kurios nemėgsta permainų, toks vyras – idealus variantas. Jis visaip įtaikaus jūsų įgeidžiams ir retai išsakys savo nuomonę. Jūs sakysite, kad tai abejingumas, o jis sakys, kad tai meilė. Vandeniai iš prigimties mėgsta laisvę ir neįpareigojančią atmosferą, bet jeigu randa žmogų, su kuriuo jiems lengva ir komfortiška, visiems laikams susieja su juo savo gyvenimą.

5 vieta – Jautis

Jaučiai iš prigimties neįnoringi, pastovūs ir atjaučiantys žmonės. Gyventi šalia tokio vyro – idealu. Jis visada palaikys sunkią minutę, padės namų ruošoje, o galbūt ir prisiims kai kurias jūsų pareigas. Jaučiai visada visiškai atsiduoda darbui, kad aprūpintų savo šeimą viskuo, kas būtina. Bet nereikia naudotis vyro gerumu. Šio ženklo atstovai kantrūs, bet jeigu jaus nuolatinį spaudimą, jūs pamatysite kitą jų pusę. Jūsų užduotis – nuoširdžiai mylėti vyrą, ir tada jis jums atsakys tuo pačiu.

4 vieta – Svarstyklės

Su tokiu vyru net ir pagyvenusiame amžiuje jausitės kaip jauna mergaitė. Ir praėjus daugybei metų po vestuvių jūs girdėsite meilės prisipažinimus ir dovanų gausite gėles. Svarstyklėms svarbu, kad jų šeimoje būtų harmonija, ir jie patys stengiasi atitikti „idealaus vyro“ įvaizdį. Jeigu kada grįš vėlai namo, galite neabejoti, kad jis tiesiog užtruko darbe, nes vyrai Svarstyklės niekada jūsų neišduos.

3 vieta – Ožiaragis

Norit ištekėti už Ožiaragio prireiks nemažai pastangų. Šio ženklo atstovai turi daugybę gerbėjų, juk jie savyje apjungia geriausias vyrų savybes: protą, žavesį, jėgą ir pasitikėjimą. Jeigu sugebėsite nugalėti savo varžoves ir pelnyti Ožiaragio meilę, galite manyti, kad laimėjote didįjį prizą. Ožiaragis turi tik vieną trūkumą – norą būti laisvam. Jums teks kaip reikiant pasistengti, kad jis laisva valia eitų prie altoriaus. Jeigu jums tai pavyko, galite būti rami: sąjunga su tokiu vyru turi tik pliusus.

2 vieta – Liūtas

Šio Zodiako ženklo atstovai turi stiprų charakterį, ir jeigu jums teks su tokiu nugyventi visą gyvenimą, jūs tai pastebėsite. Jūsų šeiminis gyvenimas bus panašus į teatro pjesę, kur Liūtas nuolat keičia vaidmenis. Tai jis rūpinasi jumis kaip tėvas, tai džiaugiasi jūsų pasiekimais kaip vaikas. Dažniausiai jis būna tiesiog ištikimas, mylintis vyras ir, žinoma, aistringas meilužis. Sąjungoje su Liūtu jums neteks nuobodžiauti, o juo labiau – kęsti dėmesio trūkumą.

1 vieta – Mergelė

Pagaliau sužinojote, kas yra geriausių vyrų reitingo lyderis. Idealus vyras – Mergelės ženklo atstovas. Mergelių paprastai idealu viskas: darbas, atlyginimas, šeima, namai. Jums neteks vienai užsiimti namų reikalais, sutuoktinis visada ateis jums į pagalbą. Nuo vaikystės jie yra idealiai išauklėti, todėl išėjusios į žmones su vyru Mergele jūs tik gaudysite pavydžius kitų moterų žvilgsnius. Vienintelis trūkumas – pernelyg didelis gerumas. Toks vyras retai randa savęs vertą žmoną, nes gali iš gailesčio vesti moterį, kurios savybės toli nuo idealo.

Lrytas.lt

ZODIAKO ŽENKLAI VESTUVĖS SANTUOKA
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,936