Traukiniu iš Klaipėdos į Šilutę – jau nuo spalio

Luko Balandžio / 15min nuotr. / Lietuvos geležinkeliai
Luko Balandžio / 15min nuotr. / Lietuvos geležinkeliai

„Lietuvos geležinkeliai“ traukinio maršrutu sujungs Klaipėdą ir Šilutę. Pranešime žiniasklaidai nurodoma, kad nuo spalio 1 d. tarp miestų kursuos traukiniai, pakeliui stosiantys dar trijose tarpinėse stotelėse: Priekulėje, Vilkyčiuose ir Kukoruose.

„Praėjusią žiemą vežėme keleivius į mažosios Lietuvos sostinę – Tilžę. Šis bandomasis važiavimas parodė, kad nemažai šilutiškių mielai į uostamiestį keliautų traukiniu“, – sako „Lietuvos geležinkelių“ generalinio direktoriaus pavaduotojas, Keleivių vežimo direkcijos direktorius Linas Baužys.

Iš Šilutės išvykus anksčiausiu traukiniu, Klaipėdą keleiviai pasieks 7.34 val., o iš Klaipėdos atgal išvyks 17.45 val.. Iš viso per dieną maršrutu Šilutė-Klaipėda ir atgal kursuos 5-6 traukiniai, tad patogų išvykimo/atvykimo laiką galės atrasti tiek dirbantys, tiek studijuojantys. Visa kelionė traukiniu iš Klaipėdos į Šilutę truks mažiau nei valandą. Kelionės bilietų kainos sieks nuo 2 iki 4 eurų, priklausomai nuo pasirinkto maršruto.

Klaipėda–Šilutė bus trečiasis naujas traukinių maršrutas šiemet. Nuo šių metų sausio „Lietuvos geležinkeliai“ keleivius iš Vilniaus veža į antrą didžiausią Latvijos miestą – Daugpilį, o nuo rugsėjo pabaigos pradės kursuoti keturias sostines sujungsiantis traukinys Kijevas-Minskas-Vilnius-Ryga.

15min.lt

Lietuvos geležinkeliai Traukinys Klaipėda Šilutė
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933