Birutė Navickaitė nenutylėjo: Albertas Bandžius šmėižė, kad skriaudžiu dukrą

Petras Gražulis, Birutė Navickaitė ir Albertas Bandžius.
Petras Gražulis, Birutė Navickaitė ir Albertas Bandžius.

Palangiškės verslininkės Birutės Navickaitės ir politiko Petro Gražulio istorija nesibaigia. Dar vasaros pradžioje visa Lietuva sužinojo, kad Petras turi nesantuokinę dukrą, kurios nepripažįsta. Negana to, kritikos strėlės vis dar skrieja į dukters motiną.

Rugsėjo 11-ąją viename naujienų portale pasirodė informacija, kad B.Navickaitė teisiniais klausimais konsultuojasi su garsiu advokatu Albertu Bandžiumi.

Tiesa, jis visai neseniai atstovavo krepšininkui Simui Jasaičiui, kuris pykosi su žmona dainininke Oksana Pikul-Jasaitiene. A.Bandžius nuolat vaikštinėjo į laidas, negailėjo Oksanai kritikos. Nors tuomet Simas ilgai tylėjo, tačiau Oksana vis pabrėždavo, kad advokatas gerokai peržengia visas taisykles.

Po visų negandų Simas ir Oksana vėl drauge. Dabar visas žiniasklaidos dėmesys skiriamas Petro ir Birutės istorijai, kuri, regis, greitai neturėtų baigtis.

Advokatas išgarsėjo ir savo skandalingomis skyrybomis ir turtų pasidalijimais. Jam ne kartą laidose teko aiškintis dėl savo poelgių.

Naujienų portalas lrytas.lt susisiekė su B.Navickaite ir pasiteiravo, ar ji tikrai konsultuojasi su Albertu teisiniais klausimais.

„Konsultavausi su daug advokatų. Buvo daug nuomonių ir daug pasiūlymų. Ne vienas advokatas man skambino, ar atvykęs į Palangą siūlė man padėti, atstovauti, kai reikės. Albertas Bandžius irgi vienas iš jų. Taip, jis davė keletą patarimų, pakalbėjome telefonu. Jis leido man suprasti, jog atstovautų man, bet aš nesutikau. Ir tai yra viskas“, – lrytas.lt sakė Birutė.

Palangiškė teigė, kad šis advokatas pats pirmas ją užkalbino feisbuke. Pokalbis prasidėjo apie dukrą.

„Aš padariau klaidą, kad leidausi į kalbas. Nenamau, kad jis galėtų tinkamai man atstovauti, žinant jo reputaciją. Vien ko vertos kalbos, kad Petras gali pasiimti dukrytę. Tai jau yra ne atstovavimas man, o vieši „patarimai“ Petro pusei“, – kalbėjo B.Navickaitė.

Anot palangiškės, jos ir Alberto nuomonės nesutapo. Jai buvo nepriimtinos šio advokato kalbos.

„Jo kalbos, kad skriaudžiu savo dukrą, jog dirbu... Na, atsiprašau! Visame pasaulyje mamos dirba. Amerikoje motinystės atostogos yra tik trys mėnesiai. Anglijoje – penkių mėnesių sulaukusius vaikučius tėvai yra priversti palikti auklėms ir grįžti į darbus. Aš duros tikrai neskriaudžiu.

Aš einu į darbą, kad galėčiau ja pasirūpinti. Šis žmogus man niekada neatstovaus, nes jo atstovamimas būtų žibalas į ir taip nemažą ugnį. Aš jo įžeisti nenoriu, esu dėkinga jam už patarimus ir dėkinga kitiems advokatams, kurie su manimi susisiekė. Aš advokatą jau turiu ir tai yra tikrai ne ponas Bandžius“, – pokalbį baigė Birutė.

lrytas.lt

MOTINYSTĖ MEILĖ PETRAS GRAŽULIS BIRUTĖ NAVICKAITĖ ADVOKATAS
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,937