Savaitgalį kurorte rinksis „Lions“ klubų atstovai iš visos Lietuvos

„V.P.“ nuotr.
„V.P.“ nuotr.

ŠeštadienįPalangos centre bus sustabdytas automobilių eismas - gatves užplūs daugiau kaip pusė tūkstančio Lietuvos „Lions“ klubų atstovai. „Liūtų“ eisena prasidės tuoj pat po vidurdienio prie Muzikinio fontano ir tęsis iki Kurhauzo.

Prieš dvidešimt aštuonerius metus mūsų šalyje prasidėjo, o pastaraisiais metais itin aktyviai plečiasi ir stiprėja didžiausios pasaulyje klubinės labdaros organizacijos „Lions“ veikla. Būtent tam paminėti ir bus skirtas renginys Palangoje.

Kurorte rengiamoje „liūtų“ eisenoje žygiuos visų 33-jų Lietuvos „Lions“ klubų nariai iš aštuoniolikos šalies miestų. Kartu žygiuos ir „liūtukai“ – organizacijos kuriami ir globojami jaunimo visuomeninės veiklos klubų „Leo“ atstovai.

Išrinkta naujoji Lietuvos „Lions“ klubų valdyba savo tarptautinės organizacijos prezidentei pristatė ambicingus plėtros bei pokyčių planus ir sulaukė tarptautinio palaikymo. Renginyje dalyvaus ir Skandinavijos bei Baltijos šalių klubų koordinatorė iš Norvegijos Hilde Straumsheim.

Pasibaigus eisenai Kurhauze vyks Lietuvos „Lions“ klubų asociacijos konferencija, kurios metu bus įnauguruoti nauji klubai, prisieks nauji jų prezidentai ir vadybos nariai.

Vakaro dalis tęsis viešbutyje „Vanagupė“.

„V.P.“ inf.

Rugsėjo 15d Palanga gatvės užplūs LIŪTAI liūtų eisena LIONS organizacija
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,937