Palangos savivaldybėje – fotografijų paroda „Kaip gerai, kad tu gimei“

„V.P.“ nuotr.
„V.P.“ nuotr.

Palangos miesto savivaldybės administracijos II aukšto fojė pristatoma fotografės Giedrės Šataitės darbų paroda „Kaip gerai, kad tu gimei“. Parodos organizatorius – Krizinio nėštumo centras.

Kai neplanuotai pastoji, gali pasirodyti, kad griūva pasaulis... Apima jausmų sumaištis: baimė, panika, pyktis, gėda, kaltė... Atrodo, esi viena, vieniša, ir niekas negali tavęs suprasti ar tau padėti.

Parodos „Kaip gerai, kad tu gimei“ herojės irgi taip jautėsi. Dabar jos dalijasi savo patirtimi, kad paskleistų žinią: verta išdrįsti pasakyti „Taip“ motinystei.

Nuotraukų autorė G. Šataitė dukrytės susilaukė būdama labai jauna – 16 metų. Pagalbos ranką jai ištiesė artimieji, tad Giedrė kartu su savo bendraamžiais baigė mokyklą, vėliau įstojo ir baigė taikomąją fotografiją Vilniaus dizaino kolegijoje.

Palangos savivaldybėje – fotografijų paroda „Kaip gerai, kad tu gimei“, nuotrauka-1

„Mūsų gyvenimas – tai vienas didelis, sunkus darbas. Tačiau už darbą jis mus apdovanoja. Už kiekvieną patirtą sunkumą mums yra atlyginama. Žinau, sunkus, ir tą pasakys bet kuri mergina ar moteris, kuri yra mama. Tačiau pamatysit, už kiekvieną bemiegę naktį, kantrybės išbandymą mums bus atlyginta šimteriopai“, – įsitikinusi G. Šataitė.

Paroda veiks iki rugsėjo 17 d. Kviečiame apsilankyti. 

„V.P.“ inf.

Palangos savivaldybėj fotografijų paroda Kaip gerai kad tu gimei
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938