Dalykai, kuriuos vyras darys tik dėl mylimos moters

123RF.com nuotr. / Pora
123RF.com nuotr. / Pora

Gyvenimas yra tarsi linksmieji kalneliai: nesuvokiamų, jaudinančių aukštumų ir visa griaunančių stačių kritimų mišinys. Nepaisant to, kad visi esame skirtinguose šios nuostabios kelionės taškuose, visi ieškome to Vienintelio, su kuriuo galėtumėme dalintis šia kelione.

Tačiau šiame chaotiškame, beprotiškame pasaulyje nelengva žinoti, kas tas žmogus yra – tas Vienintelis, kuris besąlygiškai jus mylės, rašoma yourtango.com.

Meilės apibrėžimas skiriasi, priklausomai nuo kultūros, lyties ir asmenybės. Kiekvienas savo jausmus išreiškiame unikaliai. Tačiau kaip žmonės visi išreiškiame panašų meilės modelį.

Štai 6 dalykai, kuriuos dauguma vyrų daro tik tada, kai jie iš tikrųjų myli moterį:

1. Jis nebijo parodyti savo jausmų

Visuomenė ilgą laiką vyrus ugdė slėpti savo jausmus. Visi žinome stereotipus: vyrai turi būti stiprioji lytis, jie yra nenugalimi, jie niekada neverkia. Jus mylintis vyras nekonkuruos su jumis, jis laimės drauge su jumis.

Nepaisant to, kad daugumai vyrų patinka, kai juos mato būtent taip, jie nebijo atsiverti mylimam žmogui ir parodyti tikrąsias savo spalvas. Jei radote vyrą, kuris be didelių rūpesčių išreiškia savo jausmus, nesigėdija silpnumo, sutrikimo, baimių, radote tikrą aukso grynuolį.

2. Jis kasdien mato jumyse grožį

Nors dalį mūsų visuomenės užvaldė iškreipti grožio idealai, aukštinantys veidą su storiausiu makiažo sluoksniu, pripūstomis lūpomis, priklijuotomis blakstienomis, vyras, iš tiesų mylintis moterį, matys jos grožį kiekvieną sekundę. Net jei manote, kad atrodote kaip Šrekas, nevenkite savo partnerio, nes jis džiaugsis jus pamatęs net susivėlusiais plaukais ar paburkusiomis akimis. Jis brangins tobulus jūsų trūkumus, nes būtent dėl jų esate tokia, kokia esate – jūs.

„Scanpix“ nuotr./Rasti kompromisą santykiuose sudėtinga, bet įmanoma

3. Jis aukojasi dėl jūsų laimės Bent akimirką būkime atviri – egoizmas yra evoliuciškai įdiegtas į mūsų prigimtį. Tačiau tikroji meilė priverčia peržengti šį bruožą. Jei vyras iš tiesų myli moterį, jis paaukos labai daug, kad padarytų ją laimingą.

Tačiau galvojant apie aukas vardan meilės, nelyginkite jas su Holivudo istorijomis. Kiekviena auka, net ir pati mažiausia, yra meilės išraiška. Neignoruokite mažų dalykų, pavyzdžiui, kai vidurnaktį važiuos jums parvežti mėgstamų saldainių, nors bus ir labai pavargęs.

4. Jis yra didžiausia jūsų palaikymo komanda

Jei vyras jus iš tiesų myli, jis bus didžiausia jūsų palaikymo komanda. Kadangi jis tiesiog nori, kad būtumėte laiminga, jūsų pasisekimas taps jo pasisekimu. Jus mylintis vyras nekonkuruos su jumis, jis laimės drauge su jumis. Net jei jis ne visada supranta ar pritaria kiekvienai jūsų užmačiai, jis žinos, kas jums yra svarbu, ir jis visada bus šalia. Jus mylintis vyras visada bus didžiausias jūsų palaikymas ir didžiausias jūsų gerbėjas.

5. Jis kovoja dėl jūsų meilės

Nesvarbu, kokia stipri bebūtų meilė, gyvenimo kelias nusėtas kliūtimis, kurios kels iššūkių jūsų santykiams. Tačiau kai vyras jus myli, jis kovos dėl jūsų ryšio nepaisydamas nieko. Galbūt jam reikės trumpam atsitraukti, tačiau atminkite, kad jis visada sugrįš. Nes jis žino, kad jūsų santykiai yra tai, dėl ko verta kovoti.

6. Jis atkreipia dėmesį į mažus dalykus, kurie jums rūpi

Tai gali būti mažiausias ar keisčiausias dalykas, tačiau jei jis padaro jus laimingą, jūsų vyras su malonumu tai padarys, tarkim, važiuos pas jūsų giminaičius, turinčius mažų vaikų, nors tie vaikai vis išbando jo kantrybę... Jis atkreipia dėmesį į visus tuos mažus dalykus, kurie kelia jums šypseną, jus džiugina, ir panaudos juos, norėdamas praskaidrinti jūsų dieną, kai mažiausiai to tikėsitės.

15min.lt

Santykiai Meilė Vyras Moteris Jausmai
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,929