Šįryt Kunigiškių paplūdimyje rastas jauno vyriškio kūnas – nuskendo ar nužudytas? (nuotraukos, vaizdo įrašas)

Palangos gelbėjimo tarnybos nuotraukos ir vaizdo įrašas
Palangos gelbėjimo tarnybos nuotraukos ir vaizdo įrašas

Šįryt apie 6.30 val. Kunigiškių paplūdimyje, ant jūros kranto, moteris aptiko jauno vyriškio kūną. Apie tai ji iškart informavo policijos pareigūnus bei gelbėtojus.

Palangos gelbėjimo tarnybos nuotraukos ir vaizdo įrašas

Kaip „Vakarinei Palangai“ sakė kurorto gelbėjimo tarnybos vadovas Jonas Pirožnikas, aiškėja, jog vakar vyriškių kompanija paplūdimyje girtavo. Vyrai į Palangą atvyko darbuotis, o vakar vakare nusprendė papramogauti prie jūros. Paplūdimyje jie vartojo alkoholinius gėrimus, apie 23 val. neva išsiskirstė namo.

Šįryt vyrų kompanija pasigedo savo bičiulio – Kęsto S. iš Ariogalos. Vyrai nusprendė paieškoti draugo ten, kur girtavo. Kai jie atvyko į paplūdimį, čia jau darbavosi policijos pareigūnai bei buvo atvykęs J.Pirožnikas.

Palangos gelbėtojų vadovas sako, kad negalima vienareikšmiai teigti, jog vyras nusprendė išsimaudyti ir nuskendo. Ant ariogališkio kūno matosi didelės kraujosruvos, visa nosis kruvina ir atrodo lyg būtų gerokai sumušta.

Šįryt Kunigiškių paplūdimyje rastas jauno vyriškio kūnas – nuskendo ar nužudytas? (nuotraukos, vaizdo įrašas), nuotrauka-1

„Gelbėtojai jau baigė sezoną, naktimis paplūdimiuose niekas nebudi, o ir jokio skambučio, kad reikalinga pagalba, vakar nebuvo“, - „Vakarinei Palangai“ kalbėjo J.Pirožnikas

Kas tai – skendimas ar žmogus buvo sumuštas ir tuomet pateko į jūrą, turės nustatyti pareigūnai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas Kęsto S. mirties priežasčiai nustatyti.

„V.P.“ inf.

Šįryt Kunigiškių paplūdimys rastas jauno vyriškio kūnas nuskendo nužudytas
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,92