Moterų neištikimybė pagal Zodiako ženklą

Pexels.com nuotr.
Pexels.com nuotr.

Gražina Vasiliauskienė | Alfa.lt

Kai šeiminiai santykiai pašlyja, ne viena moteris ima ieškoti paguodos kitur, o jos vyras pradeda įtarinėti negerus dalykus. Kaip susigaudyti, kas tai yra: lengvas nepasitenkinimas gyvenimu ar tikra neištikimybė?

Egzistuoja keli požymiai, pagal kuriuos galima nustatyti, kad moteris linkusi į pastarąjį variantą.

Štai jie:

· moteris tampa užsisvajojusi,

· ji vis dažniau užsisėdi prie kompiuterio,

· dažniau lankosi kirpykloje ir grožio salonuose,

· perka sau seksualius apatinius, bet savo vyrui jų nerodo,

· nešasi mobilųjį telefoną net į vonią,

· abejinga vyro seksualinėms užuominoms,

· atkakliau imasi savo buitinių darbų,

· kruopščiai kontroliuoja savo figūrą,

· lieka nakvoti pas draugę,

· pavadina vyrą svetimu vardu.

Kaip moterų ištikimybę veikia Zodiako ženklas, po kuriuo jos gimusios?

AVINAS

Kad ir kaip keista, daugiau kaip 65 proc. šio ženklo atstovių neturėjo lytinių santykių su svetimais. Į neištikimybę moteris Avinas gali leistis tik tada, kai rimtai įsimyli. Ji ir suklydusi stengsis išsaugoti santuoką, bet sunkiai galės atleisti neištikimybę sutuoktiniui.

JAUTIS

Iš principo Jautis – gana ištikimas Zodiako ženklas. Į meilės avantiūrą Jaučio moteris gali leistis tik tada, kai nuoširdžiai įsimylės arba norėdama įrodyti savo seksualinį patrauklumą.

Įtarusi, kad vyras jai neištikimas, ji bandys viską išsiaiškinti ir pataisyti padėtį.

DVYNIAI

Neištikimybės priežastis šio ženklo atstovėms gali būti nuobodulys arba netikėtai pasitaikęs labai patrauklios išvaizdos vyriškis. Sužinojusios apie sutuoktinio neištikimybę, jos retai kada puola skirtis, stengiasi su partneriu išsiaiškinti, kodėl taip įvyko.

VĖŽYS

Šio ženklo atstovės būna ištikimos ir patikimos gyvenimo draugės. Turi įvykti kažkas labai rimto, kad jos ryžtųsi nuklysti į šalį. Vėžio moterims labai reikia partnerio dėmesio. Jeigu jo negauna pakankamai, jaučiasi nemylimos. Jeigu tuo metu jų kelyje pasitaikys jautrus ir dėmesingas vyras, gali užsimegzti meilės romanas. Savo neištikimybę jos slėps itin kruopščiai, nes šeima joms labai daug reiškia. Išsiduoti, kad yra neištikimos, jos gali savo nervinga elgsena.

LIŪTAS

Ištikimybė ir savigarba Liūtei yra beveik sinonimai. Tiesa, flirtuoti ji labai mėgsta. Pastūmėti neištikimybei šio ženklo atstovę gali gilus nusivylimas savo vyru. Ji nesistengs slėpti savo naujų santykių, pati pasipasakos apie tai, kas įvyko.

MERGELĖ

Mergelė neatleis savo vyrui intrigų su kitomis. Neištikimybę ji laiko tikra išdavyste. Savo ištikimybę ji gali sulaužyti tik iš keršto, kai partneris tampa šaltas ir nedėmesingas jai. Jei neištikimybės priežastis bus tikra meilė, tai ji slėps savo ryšį labai kruopščiai.

SVARSTYKLĖS

Šio ženklo atstovės turi nuolat jausti savo sutuoktinio meilę ir dėmesį bei pačios jausti jam potraukį. Seksas joms – tik fiziniai pojūčiai. Jos retai kada atveria savo sielą.

SKORPIONAS

Šio ženklo atstovės jaučia nuolatinį naujų įspūdžių ir išgyvenimų poreikį, todėl retai kada būna ištikimos vienam partneriui. Savo meilės nuotykius jos sugebės sumaniai nuslėpti, nes šeimą brangina ir nori išsaugoti.

ŠAULYS

Šaulio ženklo moteris labai mėgsta laisvę. Jai būdingas sentimentalumas ir polinkis į romantizmą. Vertina nuoširdumą ir garbingumą santykiuose su partneriu. Vyro temperamentas turi būti panašus į jos. Jis turi sugebėti išreikšti jausmus, kitaip ji ieškos malonumų kitur.

OŽIARAGIS

Šio ženklo atstovės neatleidžia neištikimybės. Jos būna geranoriškos, meilios, rūpestingos ir gali pasiduoti stipriai aistrai. Kurį laiką jos kankinsis, priekaištaus sau, bet vėliau gali vėl leistis į meilės nuotykius.

VANDENIS

Šio ženklo atstovių laisvės negalima varžyti. Jos visada privalo turėti nors truputį asmeninės erdvės. Jei Vandenio moteris stipriai myli savo vyrą, niekada jo neišduos. Pavydą ji laiko prietaru, tačiau vyrui neištikimybės tikrai neatleistų. Jei pati leisis į meilės nuotykį, tai net sau nesugebės paaiškinti, kodėl taip pasielgė.

ŽUVYS

Šio ženklo atstovės įsimylėti neskuba ir dėl meilės nepameta galvos. Bet jeigu tai įvyksta, jos lieka ištikimos savo jausmui iki galo. Joms būdingas sentimentalumas, mėgsta meilės žaidimus, komplimentus, dovanėles ir džentelmenišką elgesį.

Moterys neištikimybė pagalZodiakoženklą
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938