Zodiako ženklai, kurie jus nuvarys į bankrotą

Zodiako ženklai, kurie jus nuvarys į bankrotą

Šalia dvasinio partnerių suderinamumo svarbus ir materialusis santykių aspektas. Kai kurie Zodiako ženklai taip pripratę save lepinti, kad nejaučia jokios sąžinės graužaties, mylimą žmogų varydami į bankrotą. Jie pernelyg įtaikauja savo silpnybėms. Štai kuriems ženklams būdinga pernelyg didelė meilė sau.

Avinas

Ambicingas ir atkaklus Avinas retai patiria stoką. Dinamiškas Ugnies ženklo charakteris leidžia uždirbti net ten, kur kiti greitai pasiduoda. Tačiau Avino ugnis ne amžina: ją sėkmingai gali užgesinti Vandens stichijos atstovas. Pavyzdžiui, Žuvys. Šis atsargus žmogus nuolat drausmins Aviną, vers jį atsisakyti rizikos. Galiausiai Marso globotinio užsidegimas užges ir piniginių lėšų srautas išseks. Kad nebankrutuotų, Avinui būtina draugauti su Oro ir Ugnies ženklais.

Jautis

Jaučiams kategoriškai nerekomenduojama susidėti su Oro ženklais. Jų lengvumas ir greitis varo iš proto Žemės stichijos atstovą. Jei greičiau paleis pavėjui visą Jaučio kapitalą, nei bent centu prie jo prisidės. Ypač tai liečia Dvynius. Jie tikri švaistūnai.

Dvyniai

Pirmojo Oro ženklo lengvabūdiškumas ir tam tikras paviršutiniškumas atsiliepia ir materialiajam klausimui. Dvyniai siekia padaryti įspūdį kitiems. Jie yra nuolatiniame savireklamos režime. Jeigu šio ženklo atstovai įsimylės Skorpioną ar Žuvis – jie žuvę. Išleis visus pinigus, kad jiems patiktų. Dvyniams geriau nesiartinti prie simpatiškų Vandens stichijos atstovų.

Vėžys

Jau ko nepavadinsi švaistūnu, tai Vėžio. Šeimos žmogus moka kaupti resursus, protingai investuoti (daugiausia į nekilnojamąjį turtą), atidėti ateičiai. Jis greičiau aprengs partnerį pagal paskutinį mados klyksmą, nei leis sau įsigyti kokius nors brangius daiktus. Vėžys pernelyg mėgsta taupyti, kad mėtytų pinigus nereikalingiems skudurams. Juolab, kad senieji dar nesunešioti. Vėžio mylimam žmogui šiuo atžvilgiu pasisekė: pirmoje vietoje bus būtent jo interesai. Ir tai gali būti pražūtinga pačiam Vėžiui. Jeigu Vandens stichijos atstovui paklius Oro stichijos švaistūnas – stabilumui ateis galas. Dvyniai ir Svarstyklės akimirksniu išsunks visus Vėžio pinigus ir paliks be kapitalo. Pernelyg jie trokšta visko, kas nauja ir gražu, kad save stabdytų.

Liūtas

Šio ženklo garbėtroška peržengia bet kokias ribas. Jis trokšta šlovės ir dėmesio, pataikūniškų aplinkinių komplimentų. Jie turi turėti viską, kas brangiausia ir labiausiai blizga: auksinį laikrodį, naujausią „mersedesą“ garaže, įspūdingą namą. Partnerio grožis taip pat svarbu, nes tai bus neatskiriama jo reputacijos sudedamoji dalis. Ir tai yra Liūto Achilo kulnas. Mylimam žmogui jis išleis visus pinigus. Pirks nepateisinamai brangias dovanas, apimtas jausmų perrašys turtą. Dažnai tokį poveikį Liūtui daro patraukliosios Žuvys. Jos gali lengvai išrengti Zodiako karalių iki paskutinio siūlelio.

Mergelė

Mergelių galvoje yra finansų skaičiuotuvas. Šie Zodiako ekonomistai visada protingai elgiasi su finansais, neleidžia biudžetui „nutekėti“. Tačiau sąjungoje su impulsyviu Avinu Mergelė pražuvusi. Ugnies ženklas nenorės klausytis apdairių Mergelių išvedžiojimų ir veiks savaip. Ir jo visiškai negrauš sąžinė. Jo išlaidos turi pirmaleilę reikšmę (čia išryškėja prigimtinis šio ženklo egoizmas). Mergelei suvaldyti neprotingus Avino norus bus sunku. Kitaip tariant, paprasčiau iš karto skelbti bankrotą.

Svarstyklės

Ten, kur karaliauja Venera, taupumui tiesiog nėra vietos. Zodiako estetai mėgsta prabangų gyvenimo būdą, lepina save gražiais ir brangiais daiktais. Tačiau visur reikia žinoti saiką. Jeigu sau Svarstyklės dar gali uždirbti pinigus, tai švaistūnui partneriui – jau ne. Svarstyklėms reikia saugotis Vandens stichijos. Tas pats Skorpionas įpratęs reikalauti sau visko, kas brangiausia. Į Svarstyklių interesus jis vargu ar atsižvelgs, ir lengvai nuves jas į bankrotą.

Skorpionas

Ambicingas Skorpionas mėgsta viską, kas geriausia. Daiktas gali nebūti elegantiškas ar subtilus, bet pats brangiausias – būtinai. Tai uždeda tam tikrą antspaudą partnerių tarpusavio santykiams: jeigu Skorpionas ką nors įsimylėjo, jis stengsis padaryti tą žmogų dievu žemėje. Tačiau čia svarbu neapsišauti. Su Oro stichijos atstovais jam teks dovanoti dovanas iki išsekimo. Nes Dvyniams ir Svarstyklėms visada maža. Skorpionas net nepastebės, kaip po truputį subankrutuos.

Šaulys

Šauliui neverta susidėti su jausmingais Jaučiais. Pastarieji dievina komfortą ir niekada netaupys lėšų dėl savęs, mylimiausių. Jaučių garbėtroška siekia kur kas toliau nei „paprasti“ firminiai drabužiai. Jiems duok išskirtinius, dizainerių. Jie lengvai gali įtikinti partnerį, kad be to brangaus aksesuaro jaučiasi nelaimingi. Neva, jis idealiai papildo jų mitinį įvaizdį, o kaina tik pabrėžia kokybę. Jeigu Šauliai pasiduos šiems išvedžiojimams, bankrotas garantuotas.

Ožiaragis

Pas Ožiaragius viskas seniai surašyta. Kur, kada ir kiek. Jų daugiamečiai planai gali net išgąsdinti partnerius, kurie nepratę visko skaičiuoti. Bet toks atsakingas požiūris yra šio ženklo šarmas. Ir į šį saldų pinigų aromatą lekia visi. Greičiausi, aišku, Oro ženklai. Bet ir Šauliai gana greiti. Pas šiuos veikėjus pinigai niekada neužsibūna – jie juos iššvaisto taip pat lengvai, kaip ir kilometrus savo kelionėse. Apdairiam Ožiaragiui bus sunku susidoroti su jų egzotiškų ir brangiai kainuojančių nuotykių troškimu. Visi strateginiai planai gali tiesiog griūti, o dalykiniai projektai baigtis fiasko. Ir viskas dėl Šaulio kaprizų.

Vandenis

Vandenio poreikiai gana keisti. Paties originaliausio Zodiako ženklo atstovai moka uždirbti pinigus, bet nemoka jų protingai investuoti. Vandenis greičiau nupirks kvailą kinų imperatorių dinastijos vazą, vintažinį vyną ir egzotišką palmę, nei leis pinigus verslo vystymui. Todėl susidėti su Jaučiu jam tikrai nevertėtų. Šis dievina gražius daikčiukus ir naudosis Vandenio finansiniu neraštingumu. Nevykusia bankroto priežastimi taps besaikis Jaučio potraukis menui.

Žuvys

Žuvys nepasižymi dideliu užsispyrimu ir gebėjimu uždirbti pinigus. Jų pastangų vos užtenka joms pačioms. Todėl Žuvims reikia ypač atsakingai rinktis partnerį. Piktavalis žmogus per porą akimirksnių paliks Vandens stichijos atstovą be lėšų. O tai gali padaryti Oro stichijos atstovai. Vandeniai ir Svarstyklės užtemdys bejėgių Žuvų protą savo „argumentais“ ir atims iš vargšių paskutinius marškinius. Verčiau draugauti su rimtais Žemės stichijos atstovais.

lrytas.lt

ZODIAKOŽENKLAI TURTAS PINIGAI
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938