Policijos reidas: šiandien Birutės parke ir vėl netrūko ratuotų turistų, regis, tai nepagydoma (nuotraukų galerija,vaizdo reportažai)

„V.P.“ nuotr.
„V.P.“ nuotr.

Ketvirtadienį kurorto policijos pareigūnai Palangoje surengė prevencinę akciją Birutės parke. Jos metu buvo žiūrima, ar eismo dalyviai paiso Kelių eismo taisyklių, ženklų ir ar nesivažinėja ten, kur tai daryti draudžiama.

Vykdant šią prevencinę priemonę buvo primenamos dviratininkams ir kitų transporto priemonių vairuotojams jų teisės ir pareigos.

Akcijos tikslas – priminti ir informuoti, kad važinėti po Birutės parką dviračiais ir kitomis motorinėmis bei nemotorinėmis transporto priemonėmis draudžiama. 

Prevencinės priemonės metu surašyti 3 administracinio nusižengimo protokolai, perspėta gausybė turistų ir miesto svečių. Į užsienio svečius policijos pareigūnai žiūrėjo atlaidžiau, jiems geranoriškai paaiškindami, kodėl negalima trikdyti pėsčiųjų parko lankytojų ramybės.

Birutės parko prieigose, prie takų, yra pastatyti kelio ženklai, informuojantys, kad važinėti po parką dviračiais ir kitomis transporto priemonėmis draudžiama. Būkite dėmesingi.

„V.P.“ inf.

Birutėsparkas dviratėspriemonės eismas policija prevencija akcija
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,938