Maksimas Galkinas atostogas su Ala Pugačiova leidžia vienomis trumpikėmis

Rusijos pramogų pasaulio pora Maksimas Galkinas (42 m.) ir Ala Pugačiova (69 m.) nutarė atsikvėpti. Garsusis komikas ir atlikėja šiuo metu atostogas leidžia prie jūros. Net dviems mėnesiams prabangią vilą išsinuomojusi šeima socialiniuose tinkluose dalijasi šmaikščiais vaizdo įrašais bei nuotraukomis, kuriose matomos itin linksmos jų kelionės akimirkos.

Socialinių tinklų nuotr. 

Neseniai „Instagram“ profilyje Maksimas pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame pasakoja apie svarbiausią kiekvienų atostogų akcentą.

Beveik 2 mln. peržiūrų sulaukusiame įraše vyras entuziastingai dalijasi nuotaikingais patarimais. Be to, šnekėdamas jis nuo lieptelio pliumpteli į vandenį ir pasakojimą tęsia jau šlapiais drabužiais.

„Svarbu tinkamai reprezentuoti savo atostogas. Vienas svarbiausių jų akcentų – maudymosi trumpikės“, – apie vasarišką drabužį kalbėjo Maksimas.

„Visi sako, kad tokios trumpos glaudės yra madingos tik čia, Rusijoje. Kiti sako, kad visoje Europoje“, – trumpikes šmaukštelėjęs į viršų tęsė komikas.

„Visgi, normalios trumpikės atrodo būtent taip. Be to, jos turi ir daugybę privalumų: su tokiomis glaudėmis nesimatys nelygus įdegis. Taip pat toks ilgis pailgina kojas.

Jeigu per atostogas šiek tiek priaugsite svorio – taip pat nesijaudinkite. Tiesiog žemiau timptelėkite savo marškinėlius“, – pasakojo įprastą glaudžių ilgį vėl pademonstravęs vyras.

„Na, o jeigu šoksite į vandenį – visuomet apsimeskite, kad vandens telkinys yra gilesnis, nei iš tiesų“, – parodijuodamas socialiniuose tinkluose populiarius kelionių vaizdo įrašus teigė Maksimas.

Be to, nepastebėta neliko ir vyro fotografija. Joje komikas pozuoja į viršų iškėlęs šunį.

Socialinių tinklų nuotr. 

„Poilsiaujame. Sugalvokite fotografijai pavadinimą“, – po nuotrauka, sulaukusia daugiau, nei 200 tūkst. „patinka“ paspaudimų brūkštelėjo jis.

Humoro nestokojantis vyras akimirką papildė grotažymėmis su juokingais užrašais, tokiais, kaip: „Vilnonis kailis“ ir „Kūnas olose“.

Fotografija kaip mat susilaukė teigiamo jo sekėjų įvertinimo.

„Naujas vaizdas į jūrą“, „Maudote geltoną šunį. Bet juk dabar – geltonojo šuns metai. Išgelbėkite jį!“, – sąmojo negailėjo komentatoriai.

Maksimas socialiniame tinkle nepraleido progos įamžinti ir žmoną. Vyras pasidalijo nuotrauka, kurioje Ala atrodo itin laiminga.

„Visiems linkime geros nuotaikos“, – rašė jis.

Lrytas inf.

MaksimasGalkinas atostogos AlaPugačiova
Jei pastebėjote klaidą, pažymėkite reikalingą tekstą ir spauskite Ctrl+Enter, kad pranešti apie tai redakcijai.
Exchange Rates
USD 0,933